Spor Haber Girişi : 21 Mayıs 2012 20:15

Çintimar ''Kaya'dan şampiyonluk bekliyoruz''

Çintimar ''Kaya'dan şampiyonluk bekliyoruz''
Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi(BEAH) Bünyesinde hizmet veren Sağlıkspor Kulübü’nün başarılı taekwondocusu Soner Kaya, milli takıma seçilerek Ümitler Avrupa Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.
Erzurum Ajans-Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi(BEAH) Bünyesinde hizmet veren Sağlıkspor Kulübü’nün başarılı taekwondocusu Soner Kaya, milli takıma seçilerek Ümitler Avrupa Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. Daha önce Antalya’da Ümitler Türkiye Şampiyonluğunu kazanan ve ardından da Milli takım baraj müsabakalarında başarılı olan Milli takewondocu Soner Kaya, Türkiye’yi 14-17 Haziran 2012 tarihlerinde Yunanistan’ın Başkenti Atina’da yapılacak olan Ümitler Avrupa Taekwondo Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.
Milli sporcu, Çarşamba günü Ankara’da yapılacak olan Milli takım kampına katılacak. Angora Otel’de kampa girecek olan Milli taekwondrocu, Antrenörü Kemal Yıldıran ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ı ziyaret etti. Çintimar, BEAH Sağlıksporlu Soner Kaya’dan Avrupa şampiyonluğu beklediklerini belirterek, genç sporcuya başarı dileğinde bulundu. Çintimar, “Aynı zamanda İl Temsilcisi olan Taekwondo hocası Kemal Yıldıran, Soner Kaya’yı müsabakalara çok iyi hazırladı. Kendisi de ona güvenenleri mahcup etmedi. Şimdi de Yunanistan’dan iyi bir sonuçla ülkemize döneceğine inanıyoruz” dedi.

ÖNCE KAMP SONRA AVRUPA

Antrenör Kemal Yıldıran yönetiminde Ankara’da yapılan Milli takım seçmelerine katılan BEAH Sağlıksporlu Soner Kaya, büyükler kategorisinde daha önce Avrupa şampiyonasına giden Mehmet Dolaş’ı final müsabakasında mağlup ederek Ümitler Avrupa Taekwondo Şampiyonasına gitmeye hak kazanan Milli taekwondocu Soner Kaya, Ankara’da Milli takımın yapacağı kampa katılarak 12 Haziran 2012 tarihine kadar burada çalışacak. Milli sporcu daha sonra Yunanistan’ın Başkenti Atina’ya uçacak. Soner Kaya ilk maçına 17 Haziran’da çıkacak. Ankara yolculuğu öncesinde Soner Kaya’ya başarı dileğinde bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, “Soner Kaya’nın hem ilimizi hem de ülkemizi Avrupa şampiyonasında en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum” dedi. Aynı zamanda Taekwondo İl Temsilcisi olan antrenör Kemal Yıldıran, sporcusunun Avrupa Şampiyonasında başarılı olacağına inandığını belirterek, “Bize destek veren Sağlık Bakanımız Recep Akdağ’a, Sağlık İl Müdürümüz Serhat Vançelik’e, BEAH Başhekimi Fazlı Erdoğan’a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’a Sağlık Spor Kulübü Başkanı Orhan Ahıskalı ile tüm BEAH çalışanlarına verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” dedi. Milli taekwondocu Soner Kaya’da Türk halkına şimdiden Avrupa şampiyonası öncesinde madalya sözü verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.