Bölge Haber Girişi : 13 Haziran 2011 17:50

Çintımar kurmayları ile toplantı yaptı!..

Çintımar kurmayları ile toplantı yaptı!..
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Erzurum mitingi'nde Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin 31 Temmuz'da Süper Kupa Finali'nde Erzurum'da karşılaşacaklarını müjdelemesinin ardından stadyumda çalışmalar yoğun bir şekilde başladı.

Erzurum Ajans-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Erzurum mitingi’nde Beşiktaş ile Fenerbahçe’nin 31 Temmuz’da Süper Kupa Finali’nde Erzurum’da karşılaşacaklarını müjdelemesinin ardından stadyumda çalışmalar yoğun bir şekilde başladı. Organizasyonun kusursuz olması içinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Çintimar, kurmayları ile toplantılar yapıyor.

Erzurum’u Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Beşiktaş arasında oynanacak olan Süper Kupa Finali’nin heyecanı sararken, 31 Temmuz’da oynanacak olan maç için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde hummalı bir çalışma başlatıldı. 10 Haziran Cuma günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Beşiktaş ile Fenerbahçe’nin Süper Kupa Finalini 31 Temmuz’da Erzurum’da oynayacaklarını müjdelemişti. Başbakan Erdoğan’ın müjdeyi vermesinin ardından Yirmibeşinci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’nın açılış ve kapanış törenlerinin yapıldığı Yeni Erzurum Stadı’nda yoğun bir çalışma başladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’da Şube Müdürleri Memduh Ceyhan, Şinasi Polat, İlçe Müdürleri Suat Yılmaz ve Köksal Kaçmaz’ın yanı sıra diğer yetkililerle bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Çintimar, organizasyonun sorunsuz bir şekilde tamamlanması için bugünden kolları sıvadıklarını ve maç günü muhteşem bir ortamda Süper Kupa Finali’nin yapılacağını söyledi.

Bu arada 27 Haziran 2011 tarihinde Yeni Erzurum Stadı’nda yapılacak olan Türkçe Olimpiyatları içinde Stadyumda inceleme yapıldı ve hummalı bir çalışma başlatıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.