Spor Haber Girişi : 24 Ağustos 2012 16:00

Ciritte büyük kapışma

Ciritte büyük kapışma
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Mahalli Lig Cirit İl Birinciliği’nde gruplarında ikinci olan takımlar, Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından düzenlenen grup play off müsabakalarında ter döküyor.
Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Mahalli Lig Cirit İl Birinciliği’nde gruplarında ikinci olan takımlar, Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından düzenlenen grup play off müsabakalarında ter döküyor. Atlarını koşturan ciritçiler, Türkiye şampiyonası biletini almak için yoğun mesai harcıyor.
Geleneksel Spor Dalları Federasyonu ile Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün Cirit Oyun Sahasında tertiplediği play off müsabakalarında ilk gün Haydarhan Atlıspor ile Çiftlik Atlıspor karşı karşıya gelirken, Dereboğazı Atlıspor ise Dadaş Atlıspor ile karşılaştı. Cumartesi günü Haydarhan Atlıspor-Dadaş Atlıspor, Çiftlik Atlıspor-Dereboğazı Atlıspor maçı oynanacak. Son gün müsabakalarında ise Haydarhan Atlıspor-Dereboğazı Atlıspor, Dadaş Atlıspor Çiftlikspor maçları oynanacak. Daha önce Erzurum’da gruplarında birinci olan Erzurum Atlıspor, Ejder Atlıspor, Et Balık Kombina Atlıspor ve Akıncılar Atlıspor grup maçlarında Erzurum’u temsil etmeye hak kazanmıştı. Cirit müsabakaları saat 1300 ile 15.00 saatleri arasında oynanıyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.