Spor Haber Girişi : 25 Mayıs 2012 15:00

Ciritte üçüncü hafta heyecanı

Ciritte üçüncü hafta heyecanı
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2011-2012 sezonu Mahalli Lig Cirit İl Birinciliği maçları tüm hızla devam ediyor.
Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2011-2012 sezonu Mahalli Lig Cirit İl Birinciliği maçları tüm hızla devam ediyor. Ligde üçüncü hafta maçları Cumartesi ve Pazar günü Cirit Oyun Sahası’nda oynanacak. Bir birinden zorlu maçların programı şöyle: Cumartesi günü saat 10.00’da Dadaş Atlıspor ile Altınbulak Atlıspor Kulübü karşı karşıya gelecek. Saat 12.00’da Ejder Atlıspor, Yenice Atlıspor ile mücadele edecek. Günün son maçında saat 14.00’da Dereboğazı Atlıspor, Ortadüzü Atlıspor ile karşılaşacak. Ligin üçüncü haftasında Pazan günü ise Çayırtepe Atlıspor, Palandöken Belediyesi Atlıspor ile karşı karşıya gelirken, saat 12.00’da geçen yılın Türkiye şampiyou Erzurum Atlıspor’un konuğu Haydarhan Atlıspor Kulübü olacak. Saat 14.00’da Aziziye ilçesinin iki temsilcisi Akıncılar Atlıspor ile Ilıca Atlıspor mücadelye edecek. Saat 16.00’da üçüncü haftasın son maçında Atatürk Üniversitesi Atlıspor ile Çiftlik Atlıspor karşılaşacak. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.