Bölge Haber Girişi : 21 Haziran 2011 00:02

Curlingciler kupa için arenaya çıkıyor!..

Curlingciler kupa için arenaya çıkıyor!..
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Curling İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 1. Palandöken Curling Kupası Turnuvası bugün start alıyor.

Erzurum Ajans-Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Curling İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 1. Palandöken Curling Kupası Turnuvası bugün start alıyor. Türkiye’nin ilk ve tek Curling Salonu olan Milli Piyango Curling Arena’da yapılacak olan 1. Palandöken Kupası Curling Müsabakalarının büyük bir çekişme içerisinde geçmesi bekleniyor. Nefesleri kesecek olan Curlin karşılaşmaları erkeklerde oynanacak olan Ayzenspor-Tenis ve Kayakspor Kulübü maçıyla start alacak. Aynı saatlerde Atatürk Üniversitesi ile Yakutiye Gençlikspor karşılaşacak. Erkeklerde günün diğer maçı Albayraklarspor, Gençlikspor arasında oynanacak. Bayanlar ise saat 18.00’da ilk maçlarına çıkacak. Nenehatunspor B takımı, Çelebispor Bayan takımı ile karşı karşıya gelirken, Gençlikspor Kulübü, Nenehatunspor B takımı ile karşılaşacak.

ÖCAL’DAN SPOR SEVERLERE DAVET

Curling İl Temsilcisi İrfan Öcal, bugün start alacak olan 1. Palandöken Kupası Curling turnuvasına tüm spor severleri davet etti. Türkiye’nin ilk ve tek Curling salonu olan Milli Piyango Curling Arena’da oynanacak olan müsabakaların zevkli ve çekişmeli geçeceğine inandığını belirterek, “Bu yılın ilkini gerçekleştireceğimiz müsabakalara hemşehrilerimizin ve curling severlerin büyük bir ilgi göstereceğini ümit ediyoruz. İnşallah, bugün zevkli ve çekişmeli müsabakalar izleriz. Bilgi ve stratejiğe dayalı olan curling sporcu ülkemizde yeni olmasına rağmen, kısa sürede büyük aşama kat etti ve her geçen gün büyük bir ilgi görüyor. Bugün de ümit ediyorum ki, çok sayıda seyirci müsabakaları izlemeye gelecek” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.