Spor Haber Girişi : 24 Şubat 2012 17:44

Curlingin kalbi Erzurum'da atıyor

Curlingin kalbi Erzurum'da atıyor
Curlingin kalbi Erzurum’da atıyor. Kulüplerarası Curling Ligi’nde dördüncü hafta heyecanı Erzurum’da başladı.
Erzurum Ajans-Curlingin kalbi Erzurum’da atıyor. Kulüplerarası Curling Ligi’nde dördüncü hafta heyecanı Erzurum’da başladı.
Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından düzenlenen ve Erzurum Gençclik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliği yaptığı Curling Ligi’nde son hafta karşalışmaları Mecidiye Mahallesi’ndeki Milli Piyango Curling Arena’da yapılıyor.
16 erkek 16 bayan takımın mücadele ettiği curling liginde şampiyon olacak takımlar ise Mart ayında yapılacak olan final müsabakalarından sonra belli olacak. Erzurumlu antrenörler Ahmet Çelik, Sadık Topaloğlu, Fatih Işık ve Erim Erhan yönetimindeki takımlar da zirve mücadelesi veriyor. Ahmet Çelik ile Sadık Akbulut yönetimindeki Gençlikspor, Çelebispor, Albayraklar, Atatürk Üniversitesi, Palandöken Gençlik ve Fatih Işık yönetimindeki Nenehatun Spor Kulübü erkeklerde şu anda öne çıkan takımlar arasında yer alıyor.
B
ayanlarda ise Çelebispor, Gençlikspor ve Nenehatunspor Türkiye’de zirvenin sahibi olmak için mücadele ediyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.