Türkiye Haber Girişi : 07 Eylül 2015 03:20

Dağlıca'daki saldırı tüm yurdu sokağa döktü

Dağlıca'daki saldırı tüm yurdu sokağa döktü
Dağlıca'da teröristler tarafından askerlerimize yapılan hain saldırı yurt genelinde protesto edildi.
Erzurumajans-Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde meydana gelen terörist saldırı sonrası çok sayıda şehidin olması Erzurum'u ayaklandırdı.

Genelkurmay Başkanlığı'nın yaptığı açıklamanın ardından bayrağını eline alan Erzurumlular Cumhuriyet Caddesi Kent Meydanı'nda toplanarak teröre karşı olan tepkilerini dile getiriyor...



 TEKİRDAĞ'DA DAĞLICA SALDIRISI PROTESTO EDİLDİ

Tekirdağ'da vatandaşlar, Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Dağlıca bölgesinde meydana gelen saldırıyı kınamak için yürüyüş düzenledi. Ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyen gruba yaklaşık 150 araçta konvoy oluşturdu.

SİVAS'TA ALPEREN VE ÜLKÜ OCAKLARI TERÖRE TEPKİ GÖSTERDİ

 Sivas'ta, Alperen Ocakları ve Ülkü Ocakları üyeleri Hakkari'de PKK'lı teröristler tarafından askere yönelik gerçekleştirilen mayınlı saldırıyı protesto etti. Dev Türk Bayrakları açarak İnönü Bulvarı üzerinde yürüyüşe geçen grup sloganlar attı. 50'inci Yıl Kavşağı üzerinde İstiklal Marşı okuyan grup daha sonra sloganlar atarak kent meydanına kadar yürüdü. Gruba yoldan gelen araçlar ve bazı vatandaşlar da evlerinin balkonlarından destek verdi.

Daha sonra şehitler için dua eden grup dağıldı.

ZONGULDAK'TA MHP'DEN TERÖRE TEPKİ

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) mensupları Hakkâri'nin Çukurca ilçesine Dağlıca bölgesinden gelen şehit haberleri üzerine toplanarak terörü protesto etti.

Sosyal paylaşım siteleri ve sms yolu ile haber verilmesi üzerine yaklaşık 500 kişi Hakkari'nin Çukurca ilçesine bağlı Dağlıca Bölgesi'nde terör saldırısı sonucu çok sayıda askerin şehit ve yaralı olduğu haberleri üzerine toplandı. Alanda dev Türk Bayrağı açılırken, bazı vatandaşlarda üzerlerine Türk Bayrağı sardı.
Eylem olaysız bir şekilde sona erdi.

DAĞLICA'DAKİ SALDIRI MERSİNLİ VATANDAŞLARI SOKAĞA DÖKTÜ

Mersin'in Erdemli İlçesinde Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde askeri araca yapılan saldırıyı kınayan vatandaşlar Mersin Antalya karayolunda bayrak yürüyüşü gerçekleştirdi.

Erdemli merkezinde gerçekleştirilen yürüyüş esnasında zafer işareti yapan bir otomobil ve otobüs şoförünün araçlarını grup üzerine sürmesiyle ilçede gerginlik yaşandı.
Olayı duyan vatandaşlar Mersin-Antalya D-400 Karayolu üzerinde toplanmaya başladı. Bir süre sonra yaklaşık 600 kişi yolu trafiğe kapadı. Ambulans ve güvenlik güçleri dışında araç trafiğine izin verilmedi. Gurup yol ortasında İstiklal Marşı okudu.
Konuşmanın ardından gurubun sakinleşmesiyle yol trafiğe kontrollü olarak açıldı.

GAZİANTEP'TE DAĞLICA SALDIRISI PROTESTOSUNDA GERGİN ANLAR YAŞANDI

Gaziantep'te Dağlıca'da yaşanan terör saldırısını protesto etmek için yürüyüş yapan grup ile polis arasında gerginlik yaşandı. Yürüyüş yapmakta ısrar eden 50 kişilik grup ile polis arasında yaşanan kısa süreli gerginlik, amirlerinin müdahalesiyle büyümeden önlendi.

Yeşilsu Parkı'nda toplandıktan sonra Ordu Caddesi boyunca sloganlar atarak yürüyüşe geçen grup, Orduevi önüne gidip saldırıyı lanetleyen sloganlar attı.

Saldırıyı protesto eden gruba çevrede bulunan vatandaşlar ve sürücüler de destek verdi.
P
olis, Sigorta Kavşağı'na ilerlemek isteyen grubun yürüyüşünü engellemek istedi. Yürüyüş yapmakta ısrar eden grup ile polisler gerginlik yaşandı. Grup yürüyüşüne devam edince Çevik Kuvvet Ekipleri çağrıldı. Slogan atan grup ile polisler arasında kısa süreli arbede yaşandı. Arbedeyi araya giren polis amirleri engelledi. İnönü Caddesi girişinde durdurulan grup İstiklal Marşı okuduktan sonra olaysız bir şekilde dağıldı. 

Dağlıca'daki saldırı tüm yurdu sokağa döktü
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.