Bölge Haber Girişi : 22 Haziran 2011 13:14

Damat davetlileri coşturdu!..

Damat davetlileri coşturdu!..
Erzurum'un Oltu ilçesinde müzisyenlik yapan Erdi Özden kendi düğününde söylediği türkülerle davetlileri coşturdu. Eşinin çalıp söylediği düğünde gönlünce eğlenen gelin Hatice Özden, çifte mutluluk yaşadığını söyledi.

Erzurum Ajans-Erzurum'un Oltu ilçesinde müzisyenlik yapan Erdi Özden kendi düğününde söylediği türkülerle davetlileri coşturdu. Eşinin çalıp söylediği düğünde gönlünce eğlenen gelin Hatice Özden, çifte mutluluk yaşadığını söyledi.

Oltu Şehitler Mahallesi'nde ikamet eden Erdi Özden, düzenlenen muşteşem bir düğün töreni ile dünyaevine girdi. Düğünlerde müzisyen olan Erdi Özden 5 yıl önce düğünde gördüğü Hatice Özden'e aşık oldu. 5 yıl boyunca düğünlerde yanık türkülerle aşkını dile getiren Erdi Özden sonunda mutlu sona kavuştu. Oltu Atatürk Caddesi'nde ikamet eden Hatice Özden'in evinin önündeki sokakta kına gecesi düzenlendi. Kınada yine müzisyenlik yapan Erdi Özden söylediği birbirinden güzel halay parçalarıyla kına gecesine katılan davetlilere coşkulu dakikalar yaşattı.

Hatice, eşi Erdi'nin çalıp söylediği parçalarla oynadı. Kına gecesinde sürpriz sanatçı olarak sahne alan damat Erdinin babası Muhlis Özden, oğlunun 5 yıldan beri sevda çektiğini söyledi. Baba Özden, "Sevenleri kavuşturmakta bizim görevimizdi bu gece bunu yaptık" diyerek oğlu ile birlikte türkü okudu.

Kına gecesi sonuna doğru ezilen kınayı gelin ve damadın ellerine koyarken damadın söylediği uzun hava ile hüzünlenen gelin Hatice gözyaşlarını tutamadı.

Gelin Hatice Özden, "Nişanlımın türküleriyle oynamak ve düğün yapmak çok güzel" derken, Damat Erdi Özden, "5 yıllık sevdanın sonunda kavuştum, kendi düğünümü kendim yapmaktan dolayı çok mutluyum. Herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.