Spor Haber Girişi : 07 Şubat 2012 17:22

Dayanç'lı Milli takımın karnesi iyi

Dayanç'lı Milli takımın karnesi iyi
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün Eskrim Antrenörü Mehmet Ali Dayanç, tecrübesini Milli takımın başında da göstermeye başladı.
Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün Eskrim Antrenörü Mehmet Ali Dayanç, tecrübesini Milli takımın başında da göstermeye başladı.
Eskrim Federasyonu’nun kendisine olan güvenini boşa çıkartmayan Milli antrenör yönetimindeki Genç Milli Epe Takımı, yükselişe geçerken, madalyaları da toplamaya başladı. Mehmet Ali Dayanç yönetimindeki genç milliler üç şampiyonada boy gösterdi. Akdeniz Şampiyonasında iki altın madalya kazanan Genç Milli Epe Takımı, iki de bronz madalya elde etti. Milliler bu başarısı ile Dünya Kupasının yanı sına Avrupa ve Dünya Şampiyonası için iyi bir tecrübe kazanırken, aynı zamanda da iyi bir performans sergileyerek Eskrim Federasyonu ve sporseverleri umutlandırdı. Eskrim Genç Milli Epe takımı, İtalya’da yapılan şampiyonada Yusuf Böjte üçüncü oldu. Hırvatistan’da yapılan şampiyonada Okan Karadeniz Türkiye adına birincilik kürsüsüne çıktı. Şampiyonada erkek takım üçüncü olurken, bayan takımda birinci oldu. Antrenör Mehmet Ali Dayanç yönetimindeki Epe takımının başarıları göğsümüzü kabartırken, bundan sonrası için sporseverleri daha da ümitlendirdi.
Antrenör Mehmet Ali Dayanç, Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını ve Eskrim’in artık dünya standartlarında yükselişe geçtiğini söyledi. Dayanç, kendisine güvenen federasyon yönetimini de mahcup etmediği için mutlu olduğunu söyledi. Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Eskrim Antrenörlüğünü de yapan Dayanç’ın başarısı Çintimar’ı da gururlandırdı.
G
ençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, “Antrenörümüzün Milli takım çatısı altındaki başarısı bizler için övünç kaynağı olmuştur. Mehmet Ali Dayanç hocamızı başarısından dolayı kutluyorum” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.