Ekonomi Haber Girişi : 26 Nisan 2013 23:45

Değişim hareketinden çarpıcı bilboardlar

Değişim hareketinden çarpıcı bilboardlar
ETSO'nun 4 Mayıs'ta yapılacak olan genel kurulu öncesinde adayların çalışmaları da hız kazanırken, ETSO Değişim Hareketi adı altında mevcut yönetime karşı olan isimler, çarpıcı mesajlarla kamuoyunun desteğini almaya çalışıyor.
Erzurumajans-ETSO'nun 4 Mayıs'ta yapılacak olan genel kurulu öncesinde adayların çalışmaları da hız kazanırken, ETSO Değişim Hareketi adı altında mevcut yönetime karşı olan isimler, çarpıcı mesajlarla kamuoyunun desteğini almaya çalışıyor.

İşadamı Murat Resuloğlu ve Mustafa Güvenli öncülüğündeki ETSO Değişim Hareketi, şehrin dört bir yanını çarpıcı mesajların yeraldığı bilboard ilanlarıyla donattı.

"Hantal değil, çalışan, üreten bir Erzurum", "Kaybeden değil, kazanan bir Erzurum", "Tek sektörle değil, çok sektörle kalkınan bir Erzurum", "Tek sesli değil, çok sesli bir Erzurum" ve "Elindeki değerlere sahip çıkan bir Erzurum" sloganlarının yazıldığı bilboard ilanlarında "ETSO için değişim zamanı" vurgusu da yapılıyor.

Kentin büyük bir bölümünde yeralan ilanlar hemen herkesin dikkatini çekerken, sloganlar da birçok kesimin beğenisini kazandı. Bilboard ilanlarındaki "ince mesajlarıyla" gündeme gelen ETSO Değişim Hareketi'nin bu hamleleriyle "psikolojik üstünlüğü" eline geçirdiği savunuluyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.