Spor Haber Girişi : 20 Kasım 2011 21:40

Derbide kimse gülmedi

Derbide kimse gülmedi
Spor Toto Süper Lig`in 11. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan derbi maçı 0-0 berabere tamamlandı.
Erzurum Ajans-Spor Toto Süper Lig`in 11. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan derbi maçı 0-0 berabere tamamlandı.

STAT: Fi-Yapı İnönü

HAKEMLER: Cüneyt Çakır xx, Bahattin Duran xx, Tarık Ongun xx

BEŞİKTAŞ: Cenk xx, Hilbert xx, Egemen xx, Sivok xx, İsmail xx, Ernst xx, Aurelio xx, Quresma xx, Veli x (Necip dk. 60 ?, Mustafa Pektemek dk. 67 x), Simao xx, Almeida xx

YEDEKLER: Rüştü, İbrahim Toraman, Tanju, Sindei, Holosko
TEKNİK DİREKTÖR: Carlos Carvalhal

GALATASARAY: Muslera xx, Eboue xx, Ujfalusi xx, Semih xx, Hakan xx, Melo xx (Baros dk. 65 x), Kazım xx, Selçuk xx, Ayhan x (Sabri dk. 46 ?, Riera dk. 57 x), Engin xx, Elmander xx

YEDEKLER: Ufuk, Çağlar, Servet, Sercan
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

SARI KARTLAR: Semih, Melo (Galatasaray), Almeida (Beşiktaş)

MAÇIN ANLATIMI

1. dk: Müsabakanın başlama vuruşunu Galatasaraylı oyuncular yaptı.

2. dk: Almeida kaleci Cenk`in uzun vuruşunda topu kafayla arkaya aşırttı ama top Eboue`de kaldı.

3. dk: Beşiktaş hızlı çıkmak isterken topu kaybetti. Melo sağ kanattaki Selçuk`u gördü tek pasla, Selçuk ceza sahasına girdi ama İsmail`i geçemedi.

9. dk: Semih erken bir sarı kart gördü. Bu Quaresma, Simao , Almeida gibi yıldızlara karşı büyük bir sıkıntı yaratabilir Semih`e.

13. dk: Simao`nun bu serbest vuruştan ortası yerden gidiyor ve ceza sahası çizgisinde savunma topu karşıladı.

16. dk: Sol kanattan kazanılan korneri Selçuk kullandı. Selçuk`un ön direğe ortasında Galatasaraylı oyuncular tekrar Selçuk`u düşününce ofsayt bayrağı kalktı.

19. dk: Simao`nun sağ kanattan kullandığı kornerde top altı pasa geldi. Muslera çıktı ve rahatlıkla topa sahip oldu.

23. dk: Galatasaray rakip yarı alanın ortalarında bir faul kazandı. Selçuk`un yerine Melo kullandı bu kez serbest vuruşu, ortası doğrudan auta gitti.

29. dk: Serbest vuruştan sorna Ernst topu kazandı, Quaresma ceza sahasına giremedi. Melo`nun hakeme "Daha oyunu başlatmamıştık" şeklinde itirazları vardı bu pozisyonda.

31. dk: Beşiktaş bir inanılmaz gol daha kaçırıyor. Almeida Aurelio`nun uzun topunu Simao`ya indirdi kafayla. Simao`nun vuruşu sol direğe de çarpıp dışarıya gitti. Muslera bu pozisyonu sadece izledi.

35. dk: Ernst`in orta sahada kazandığı topla hızlı geldi Beşiktaş. Sağ kanatta Quaresma topu son çizgiye çekip ortaladı ama top kaleci Muslera`ya gitti.

40. dk: Top yine Quaresma`da kaldı. Son çizgiye çekip ortaladı Quaresma, Egemen topu kontrol edip zor pozisyonda vuruşunu yaptı savunma 6 pasta ayak koydu. Sonrasında havalanan topu kazanmak isteyen Egemen faul yaptı.

43. dk: Simao yerden bir vuruş yaptı. Ceza sahası içindeki kalabalığı geçen top Muslera`yı geçmedi.

45. dk: Maçın ilk yarısının sonuna uzatma süresi eklenmedi ve Cüneyt Çakır ilk yarının son düdüğünü çaldı.

46. dk: İkinci yarı Cüneyt Çakır`ın düdüğü ile başladı.

49. dk: Bu kez Hilbert hava topu mücadelesinde Kazım`a faul yaptı sol kanatta.

54. dk: Sabri Sarıoğlu`nun dizinde bir sorun var şu an göründüğü kadarıyla. Sadece 7 dakikadır oyunda Sabri ve tedavisi için saha kenarına alındı.

57. dk: Galatasaray sağ kanattan kullandığı kornerden istediği pozisyonu yine bulamadı ve savunma topu uzaklaştırdı.

64. dk: Sol kanattan gelen ortada Almeida arka direkte kafayı vurdu, top Necip`in önünde kaldı son anda savunma kapandı. Sonrasında Quaresma vurdu altı pasta savunma karşıladı. Son olarak Hilbert vurdu, top savunmadan kornere çıktı.

66. dk: Sağ kanattan kullanılan kornerde Beşiktaşlı oyuncular kafa vuruşunu yaptı, top üstten auta gitti.

78. dk: Quaresma rakip yarı alanın ilk metrelerinde faule maruz kaldı. Beşiktaş bu vuruşu paslaşarak kullandı. Quaresma`nın ortasında Sivok bomboş pozisyonunda kafayı vurdu, Muslera direk dibinde mükemmel bir kurtarışla topu aldı.

83. dk: Mustafa Ujfalusi`nin üstünden topu indirdi, Hugo Almeida ceza sahası dışından harika bir vuruşla topu ağlara gönderdi ama hakem Mustafa`nın hareketi için faul düdüğünü çalmıştı daha önceden.

88. dk: Engin bu kez sol kanattan gelen pasta ceza sahası dışından topla buluştu. Engin`in yerden vuruşu farklı şekilde yandan dışarıya gitti.

9
0. dk: Ve Cüneyt Çakır derbinin son düdüğünü çaldı. Maç sonucu: 0-0 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.