Erzurum Haber Girişi : 03 Mart 2012 09:30

Durmazpınar genç MÜSİAD'a Başkan oldu

Durmazpınar genç MÜSİAD'a Başkan oldu
Genç MÜSSİAD’da görev değişimi oldu. Yaklaşık bir yıldan beri Erzurum Genç MÜSİAD Başkanlığını yapan Enes Güven, başkanlığı Emre Durmazpınar’a devretti.
Erzurum Ajans-Genç MÜSSİAD’da görev değişimi oldu. Yaklaşık bir yıldan beri Erzurum Genç MÜSİAD Başkanlığını yapan Enes Güven, başkanlığı Emre Durmazpınar’a devretti.
Genç MÜSİAD’da yaşanan devir teslim töreni derneği binasında yapıldı. MÜSİAD Başkanı Mustafa Güvenli ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı törende Enes Güven başkanlığı Emre Durmazpınar’a devretti. MÜSİAD Başkanı Mustafa Güvenli, Enes Güven’e hizmetleri için teşekkür ederken yeni başkan Emre Durmazpınar’a başarılar diledi. Güvenli, MÜSİAD’ın bölge sorunlarını dile getirme ve çözüm üretmede aktif rol aldığını vurguladı.
Erzurum’a hak ettiği noktaya getirmek için çalışacaklarını belirten Genç MÜSİAD’ın yeni başkanı Emre Durmazpınar, “Milli ve manevi değerler ışığında evrensel gelişmeleri değerlendirerek, toplumun yaşam standardı ile sosyo-kültürel bilgi düzeyinin yükseltilmesi için çalışmak ve bu çerçevede faaliyet gösteren genç girişimcilerin tek temsilcisi olacağız. MÜSİAD tecrübesini yüksek ahlak ve yüksek teknoloji ilkesiyle ile birleştirerek, genç girişimci ve yöneticilere aktaran; toplumsal dayanışma ve paylaşma kültürü ile gençliğin sosyal ve ekonomik anlamda kalkınması yolunda mücadele eden; geleneğine bağlı, geleceğe yön veren, genç ve şuurlu bakışı oluşturmak için çalışacağız” dedi.
G
enç MÜSİAD’da yaşanan başkanlık değişimi sonrası yeni yönetim görev dağılımı yaptı. Derneğin başkan yardımcılıklarına Soner Özkara ile Abdullah Gülakar getirildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ekber Demir 01 Ocak 1970 02:00

    ya erzurum ajans her haberin yanlış. muhabirlerinizi bi kontrol edin. Eski Genç müsiat başkanı ENES GÜLESİN. Lütfen düzeltin. İMO seçimlerindede başkanı yanlışp yazmışsınız. uyardım yine düzeltmemişsiniz.

  • Serap DURMAZPINAR 01 Ocak 1970 02:00

    Sevgili kuzenim Emre Durmazpinar ve arkadaslarina basarilar diliyorum. ufkunun ne kadar genis oldugunu, erzurum`un sorunlarina çozum noktasinda parmak basarak gosterecektir. Gençlere boyle sorumluluklar yuklenmesi ve onlara guvenilmesi, onlarin ilerde daha basarili islere imza atacaginin garantisini verir. Emre`nin ustlendigi gorevde ustun basari sergileyeceginden eminim. Tum Durmazpinar`larla oldugu gibi onunla da gurur duyuyorum. Yolu açik olsun... Serap Durmazpinar Kuruhasanoglu / France