Bölge Haber Girişi : 22 Temmuz 2011 12:16

EBK Satış mağazası sayısı artıyor!..

EBK Satış mağazası sayısı artıyor!..
Et ve Balık Kurumu'na (EBK) bağlı Erzurum Et Kombinası Müdürlüğü, Gürcükapı'da açtığı merkezle satış mağazası sayısını üçe çıkardı.

Erzurum Ajans-Et ve Balık Kurumu’na (EBK) bağlı Erzurum Et Kombinası Müdürlüğü, Gürcükapı’da açtığı merkezle satış mağazası sayısını üçe çıkardı.

Kombina Müdürlüğü önündeki satış mağazasının yanısıra üniversite kampusu içerisinde satış mağazası açan EBK, üçüncü mağazayı Gürcükapı’da hizmete açtı. 240 metrekare büyüklüğünde olan ve 6 kişi istihdam edileceği mağazanın Ramazan’da satışlara başlayacağı belirtildi.

Et ve Balık Kurumu (EBK) Erzurum Kombina Müdürü İsmail Atasever, vatandaşlara verdikleri hizmetin kapsamını genişleterek, şehir merkezinde de halka ulaşmayı amaçladıklarını söyledi. Erzurum Kombina Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren iki adet satış mağazasının bulunduğunu anımsatan Atasever, vatandaşın kıyma, kuşbaşı, sucuk ve pastırma gibi birçok ürünü açtıkları mağazalardan alabileceğini söyledi.

Geçtiğimiz yıl et fiyatlarında yaşanan sıkıntı nedeniyle kombina satış mağazalarının büyük ilgi gördüğünü kaydeden Atasever, “Kombina müdürlüğü önündeki satış mağazasında metrelerce uzunluğunda kuyruklar oluşmuştu. Bu yıl yeni satış mağazamız sayesinde şehir merkezinin ihtiyacını karşılayarak, diğer satış mağazalarımızdaki iş yükünü hafifletmiş olacağız” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.