Bölge Haber Girişi : 24 Ocak 2010 16:08

EKTUD Suat Kılınboz ile devam dedi.

EKTUD  Suat Kılınboz ile devam dedi.
Erzurum Kültür Turizm Gençlik Ve Spor Kulübü Derneği başkanlığına Suat Kılınboz , yeniden seçildi!..

Erzurum Ajans- Erzurum Kültür Turizm Gençlik Ve Spor Kulübü Derneği  Başkanlığına Suat KILINBOZ yeniden seçildi.

Erzurum Kültür Turizm Gençlik Ve Spor Kulübü Derneği Genel Kurulu Kültür Müdürlüğüne ait  Kültür Merkez Binasındaki dernek salonunuda yapıldı. Mevcut başkan Suat Kılınboz  oyların tamamını alarak güven tazeledi. Toplam 34 oyun kullanıldığı seçimde oyların tamamını alan Suat Kılınboz’un yönetim kurulu listesi de şu isimlerden oluşuyor.
Ahmet Aslı, Yücel Yılmaz, Fatih Akın, Ufukhan Bağaçlı, Denetleme Kurulu başkanlığına Baki Bigeç ,üyeliklere ise Gürbüz Zor ve Şadi Ciran seçildiler.

 

 

Dernek Başkanı Suat Kılınboz Genel Kurula yaptığı teşekkür konuşmasında “ Erzurum Kültürüne bundan önce olduğu gibi bundan böyle de aynı şevk ve heyecanla devam edeceklerini belirterek  Mahalli Folklorumuzu, Türk Musikisini, Türk Halk Oyunlarını, Türk Tiyatrosunu özünden koparmadan yaşatmak için 1974 yılında kurulmuş olan derneğimiz, bu güne kadar faaliyetlerine devam etmiş ve görev alan her yönetim bunu amaç edinmiştir. Bu zamana kadar  emeği geçen tüm yönetici, üye ve kursiyerlerimize minnettarım “şeklinde konuştu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.