Erzurum Haber Girişi : 30 Temmuz 2012 02:15

Elif gelini göğsünden bıçaklamışlar

Elif gelini göğsünden bıçaklamışlar
Soruşturma Savcısı, baba ile iki oğluna ağırlaştırılmış müebbet hapis istedi.
Erzurum Ajans-Cem BAKIRCI'nın haberi-Baba evine sığınan eşi Elif Karanlıkbulut'u (20) kalbinden bıçaklayarak öldüren Ömer Karanlıkbulut ile cinayete azmettiren babası  Mehmet Sıddık Karanlıkbulut hakkında hazırlanan iddianame  tamamlandı. Cumhuriyet Savcısı Mevlüt Yalçın'ın hazırladığı iddianamede Baba Mehmet Sıddık (54) ile oğulları Ömer (23) ve Taner Karanlıkbulut (22) hakkında 'kasten adam öldürmek' suçundan müebbet hapis cezası istendi. Cumhuriyet Savcısı Yalçın'ın hazırladığı dört sayfalık iddianame Erzurum Birinci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

OLAY:


Olay 25 Nisan akşamı merkez Yakutiye ilçesi, Aşağı Sanayi Mahallesi Endüstri Caddesi Bağcılar sokak 17 numaralı evde meydana geldi. Yaklaşık 4 yıl önce birbirlerine severek evlenen Elif- Ömer Karanlıkbulut çifti arasında son zamanlarda geçimsizlik başladı. At arabasıyla taşımacılık yapan eşi Ömer'den sürekli şiddet gördüğünü öne süren Elif Karanlıkbulut, polise şikâyetçi oldu. Gözaltına alınan koca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, genç kadın 3 yaşındaki oğlu Berat ile sığınma evi yerine, babası Necati Koçak'ın evine yerleşti.

EVE DÖNMEYİ KABUL ETMEDİ ÖLDÜRDÜ

Olay günü kayınpederinin kapısını çalan Ömer Karanlıkbulut, eşini evlerine götürmek istedi. Ancak genç kadının gitmek istememesi üzerine damat ile kayınpeder arasında tartışma çıktı. Öfkeli koca, iddiaya göre üzerinde taşıdığı bıçakla eşini göğsünden bıçakladı, araya giren kayınperedi Necati Koçak'ı da yaraladı. Ağır yaralanan Elif Karanlıkbulut, kaldırıldığı Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve doğum gününde yaşama veda etti.

Aynı olayda bıçakla yaralanan kayınpeder Necati Koçak ise, Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.


'NE YAPTIM Kİ PİŞMAN OLAYIM' DEMİŞTİ

Eşi mezara, 3 yaşındaki oğlu Berat ise Çocuk Esirgeme Kurumu'na teslim edilen ve polisteki sorgusunun ardından adliyeye çıkarılan Ömer Karanlıkbulut ilk sorgusunda suçlamaları kabul etmemiş ve gazetecilerin adliye girişinde getirilişi sırasında "Pişman mısınız'' sorusuna ise "Ne yaptım ki pişman olayım''Ben öldürmedim" diyerek yanıt vermişti.

'VURUN BUNLARI, KORKMAYIN'

Cumhuriyet Savcısı Mevlüt Yalçın'ın  hazırladığı iddianamede, Olay günü Ömer Karanlıkbulut'un  kullandığı araçla eşi Elif'i almak için gelen baba Mehmet Sıddık'ın eline ekmek bıçağını alarak oğullarına , 'Vurun bunları korkmayın'diyerek cinayete azmettirdiği  belirtildi.

OLAYDA ÜÇ BIÇAKTAN SADECE BİRİSİ BULUNDU

Soruşturma savcısı cinayet olayı ile ilgili olarak kullanılan iki ayrı ekmek bıçağının bulunamadığı, Elif Karanlıkbulut'un yapılan otopsi sonucunda sağ ve sol göğüs bölgesinden aldığı iki bıçak darbesi ile öldürüldüğü ve hamile olmadığı yönünde otopsi raporu verildi.

BABA İLE İKİ OĞLUNA MÜEBBET HAPİS İSTENDİ


Cumhuriyet Savcısının hazırladığı iddianamede Elif Karanlıkbulut cinayetinde baba Mehmet Sıddık Karanlıkbulut, oğlu Ömer Karanlıkbulut ve Taner Karanlıkbulut hakkında TCK 81/1, TCK. 82/1Maddesi kapsamında 'kasten adam öldürmek', suçundan ayrı ayrı müebbet hapis istemiyle cezalandırılmasını istendi. İddianame Birinci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Baba ile iki oğlunun yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanılacak.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.