Bölge Haber Girişi : 25 Haziran 2010 14:41

Emniyetten sınav uyarısı!..

Emniyetten sınav uyarısı!..
Erzurum Emniyet Müdürlüğünce Cumartesi günü yapılacak olan 2010 Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS-3) için bir dizi tedbirler alındı.

Erzurum Ajans-Erzurum Emniyet Müdürlüğünce Cumartesi günü yapılacak olan 2010 Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS-3) için bir dizi tedbirler alındı.
Basın Protokol ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada şu bilgilere yer verildi:
“ 2010 Lisans Yerleştirme Sınavı(LYS-3) 26 Haziran 2010 Cumartesi günü 07.30-13.00 saatleri arasında tek oturum, LYS-2’de 27 Haziran Pazar günü sabah 07.30-13.00 saatleri arasında tek oturum halinde yapılacaktır. ÖSYM tarafından yürütülen Lisans Yerleştirme Sınavının herkesi yakından ilgilendiren hayati bir sınav olduğu, sınav öncesi alınacak güvenlik önlemlerinin yanı sıra adayların her türlü müdahaleden uzak bir ortamda sınava girmelerinin de son derece önemli olduğu sınava girecekler açısından son derece önem arz etmektedir. Sınavın uygulanması esnasında, sınav binaları ve çevresinde meydana gelen aşırı gürültünün bazı adayların dikkatini dağıttığı ve başarısız olma endişesi ile heyecanlanmalarına sebep olduğu, bu durumdan etkilenen adaylarda ve ailelerinde çok büyük üzüntülere neden olduğu ÖSYM tarafından önemle vurgulanmaktadır. Bu nedenle; Cumartesi ve Pazar günü yapılacak olan sınav esnasında; sınava giren adayların dikkatini dağıtacak olumsuzlukların yaşanmaması açısından, sınav binaları çevresi ve güzergâhlarında gürültüye neden olacak çalışmaların (pazaryeri, inşaat, çalışması, düğün konvoyları vb.) yapılmaması, sürücülerin korna çalmama konusunda gerekli hassasiyeti göstermeleri gerekmektedir.
Ayrıca sınava girecek adayların sınava gelirken yanlarında cep telefonu getirmemeleri gerekmektedir.Erzurum Emniyet Müdürlüğü olarak sınava giren tüm adaylara başarılar dileriz.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.