Siyaset Haber Girişi : 25 Haziran 2012 18:30

Erdoğan'ın Erzurum programında değişiklik yok

Erdoğan'ın Erzurum programında değişiklik yok
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 29 Haziran Cuma günü dördüncü Ak Parti il kongresine katılmak üzere Erzurum’a geliyor.
Erzurum Ajans-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 29 Haziran Cuma günü dördüncü Ak Parti il kongresine katılmak üzere Erzurum’a geliyor.
Başbakan Erdoğan’ın Erzurum programı ile ilgili olarak açıklama yapan Ak Parti İl Başkanı Murat Kılıç, “Sayın başbakanımızın şuan itibariyle programında herhangi bir değişiklik olmadı. Başbakanımızın inşallah 29 Haziran Cuma günüde Erzurum’da olacağını bildirmek istiyorum.” Dedi.
Kılıç açıklamasında şunları kaydetti; “Sayın başbakanımızın Erzurum’a gelişi ile alakalı dördüncü olağan il kongremize katılışıyla alakalı olarak her hangi bir program değişikliği bulunmamaktadır. Sayın başbakanımızın şuan itibariyle programında herhangi bir değişiklik olmadığını inşallah 29 Haziran Cuma günüde Erzurum’da olacağını bildirmek istiyorum. Sayın başbakanımızın İl kongremize katılacak, açılış törenine katılacak. Tüm hemşerilerimizi bir kere daha o gün yapılacak olan programlara hem toplu açılış törenlerine hem de yeni Erzurum stadyumda yapılacak olan il kongremize davet ediyoruz. Zaten programla alakalı bir değişiklik olsa bunu birinci ağızdan bizlerden bütün hemşerilerimizin bizlerden duyacaklarına da bilmelerini de bildirmek istiyorum” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.