Spor Haber Girişi : 02 Ağustos 2014 16:59

Erkan Koyuncu hayatını kaybetti

Erkan Koyuncu hayatını kaybetti
Sabah Gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu hayatını kaybetti.
Erzurumajans-Galatasaray'ın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanı takip etmek için gittiği Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, otomatik demir kapıya sıkışarak ağır yaralanan Sabah Gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu hayatını kaybetti.

BEŞİKTAŞ'TAN ERKAN KOYUNCU'YA BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Beşiktaş Kulübü, geçirdiği talihsiz kaza sonucu hayatını kaybeden Sabah Gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu için başsağlığı mesajı yayımladı.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yayımlanan mesajda, "Sabah gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu'nun geçirdiği talihsiz kaza sonucu yaşamını yitirdiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Foto muhabiri Erkan Koyuncu, bu sabah Galatasaray futbol takımının antrenmanını takip etmek üzere geldiği Florya Metin Oktay Tesisleri'nde talihsiz bir kaza geçirdi. Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Koyuncu, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Merhum Erkan Koyuncu'ya Allah'tan rahmet; ailesine, mesai arkadaşlarına, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz" denildi.

GALATASARAY'DAN ERKAN KOYUNCU'YA BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Galatasaray Kulübü, sabah antrenmanı öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nin kapısına sıkışarak ağır yaralanan ve hayatını kaybeden Sabah Gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu için başsağlığı mesajı yayımladı.

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden yayımlanan mesajda, "Bugün basına açık yapılan antrenmanda çok talihsiz bir kaza geçirerek hastaneye kaldırılan Sabah Gazetesi Foto Muhabiri Erkan Koyuncu'nun vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakımında tedavi altına alınan Erkan Koyuncu tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve spor basın camiasına başsağlığı dileriz" denildi.

FENERBAHÇE'DEN ERKAN KOYUNCU'YA BAŞSAĞLIĞI MESAJI


Sabah Gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu'nun, geçirdiği talihsiz bir kaza sonucunda kaldırıldığı hastanede vefat ettiğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız.
Erkan Koyuncu'nun ailesi, yakınları ve meslektaşlarının acısını paylaşır, merhuma Allah'tan rahmet dileriz. denildi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.