Bölge Haber Girişi : 07 Temmuz 2010 15:37

Ermenistanlı öğrenciler Erzurum'da!..

Ermenistanlı öğrenciler Erzurum'da!..
Erzurumun tarihi ve Kültürel yerlerini gezen Ermenistanlı gençler, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürlüğünü de ziyaret ettiler.

Erzurum Ajans-Erzurum’un tarihi ve Kültürel yerlerini gezen Ermenistanlı gençler, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürlüğü’nü de ziyaret ettiler.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürü Murteza Cengiz ve Gençlik Merkezi personelinin yakın bir ilgi gösterdiği Ermenistanlı gençler, Erzurum’a gelmekten büyük bir mutluluk duyduklarını söylediler. Erzurum’u oldukça beğenen Ermenistanlı gençler, Gençlik Merkezi’nde Gençlik Merkezi’nin Genç Halk Müziği Sanatçıları’nın türkülerine eşlik ettiler. İkili ilişkiler hakkında görüş alış verişinde bulunan Gençlik Merkezi yetkilileri ve Ermenistanlı gençler bir araya gelmekten büyük bir keyif aldıklarını söylediler.
Gençlik Merkezi Müdürü Murteza Cengiz, Ermenistanlı gençlere yakın bir ilgi gösterirken, “Kendileri Gençlik Merkezimizi ziyaret ettiler. Bizde bundan keyif aldık. Birlikte çay içtik, türküler söyleyerek eğlendik” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.