Siyaset Haber Girişi : 14 Mart 2015 16:15

Ertürk Çimen'de MHP Milletvekili aday adayı oldu

Ertürk Çimen'de MHP Milletvekili aday adayı oldu
AK Parti'den 137 aday adayının yarıştığı Erzurum'da, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)İl eski başkanlarından Ertürk Çimen de milletvekili aday adaylığını resmen açıkladı.
Erzurumajans-AK Parti'den 137 aday adayının yarıştığı Erzurum'da, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'nin aday adayları da birer birer ortaya çıkıyor.

12 Mart itibariyle resmi olarak aday adaylığı sürecinin başladığı MHP'de eski il başkanlarından Ertürk Çimen'de  Erzurum aday adayı oldu.

Ertürk Çimen MHP Genel Merkezi'ndeki resmi başvurusunun ardından Erzurumajans'a yaptığı açıklamada şunları söyledi:

''Ülkemiz kritik bir dönemden geçiyor.  Hükümetin çözüm süreci diye adlandırdığı, bir ihanet süreci yaşıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 23 Temmuz Kongresi'ni toplayarak bir milletin kaderini değiştirdiği Erzurum'dan, yani siyasete ve ticarete başladığım yerden milletvekilliğine talibim. Biz, Erzurum'a koşarak gelmiştik ama şimdi insanlar Erzurum'dan koşarak gidiyorlar. Bu şehir göç alan bir şehirdi şimdi ise her yıl en az 30 bin kişinin göç ettiği bir şehir oldu.''

''ERZURUM EKONOMİSİ İFLAS ETTİ''

Erzurum'da yıllardır siyaset ve ticaret yaptığını anlatan MHP Erzurum Milletvekili aday adayı Ertürk Çimen, ''Şehrimizin ekonomik, siyasi ve sosyal hayatı iflas etmiş durumda ve bunun acısını yaşıyoruz. Herkes biliyor ancak kimse konuşmuyor.  Bugün bu tarihi ticaret şehri Erzurum'da en az 50 firma iflas ertelemesi talep etmiş durumda. Bu kadim şehrin ekonomisi çöküyor, neden çöküyor niye çöküyor,  bunun hesabını sormak için adayım'' diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Şaban YAYLA 01 Ocak 1970 02:00

    Hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın büyük başkan....Şaban yayla

  • Adamın Dibi 01 Ocak 1970 02:00

    Bence Vekilliğie En Çok Yakışan İsim Zekai KAYA Adamın Boyu Posu Adamlığı 10 Numara Tam Lider Olacak Vekil Olacak Adam, İnşallah Liste 1 O Olur ve Meclise Girer MHP Nin Gücü %50 Daha Çok Artar.....

  • Fatih 01 Ocak 1970 02:00

    Başkanım kim ne derse desin biz seni çok seviyoruz yakışacağını düşünüyorum arkandayım... Liste 1`de seni arkanda Sofi abiyi görmek istiyorum saygılarımla Fatih

  • özerzurumlu 01 Ocak 1970 02:00

    Kardeşim senin kardeşin Gümüşhanede MHP den belediye başkanlığını aldı.Biraz yüzün olsun. Edep yahu edep.