Siyaset Haber Girişi : 08 Haziran 2015 17:34

Ertürk Çimen'den teşekkür mesajı

Ertürk Çimen'den teşekkür mesajı
25.Dönem Milletvekili seçimlerinde, çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdüren MHP Erzurum milletvekili adayı Ertürk Çimen, seçim sonrası teşekkür konuşması yayımladı.
Erzurumajans-25.Dönem Milletvekili seçimlerinde, çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdüren MHP Erzurum milletvekili adayı Ertürk Çimen, seçim sonrası teşekkür konuşması yayımladı.

Ertürk Çimen mesajında; Tüm Erzurum halkına ve oylarını MHP'den yana kullanan tüm vatandaşlara teşekkür etti. Ertürk Çimen'in teşekkür mesajı şöyle; "7 Haziran 2015 tarihinde yapılan 25.Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi olarak elimizden gelen tüm gayreti ortaya koyduk. Bu seçim kampanyasında bizleri yalnız bırakmayan, teşkilat mensuplarımıza, eş, dost, arkadaş ve tüm yakınlarımıza, bizlere oy veren tüm Erzurum Halkına, Köylerde bu zorlu mücadelemizde tüm tehditlere rağmen yanımızda olan Kıymetli köylülerimize özellikle teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.

2011 Genel Seçimlerindeki 54 binlik oyumuzu, yüzde 84'lük çok ciddi bir artışla, 100 bin oya çıkarmamızı sağlayan, yiğit ve vefakâr Erzurum Dadaşlarına verdikleri destekten dolayıda teşekkür ederim. Seçim sonuçlarının Aziz ve Necip Türk milletine, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Erzurumumuz'a hayırlı olmasını diliyorum. Allah'a emanet olun."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • HDP vekili varsa sebep MHP 01 Ocak 1970 02:00

    Sebebin gözü kör olsun demiş atalarımız bugüne kadar Erzurum`da HDP milletvekili mi vardı? MHP Erzurum kör dövüşleri sebep oldu.Hep ben aday olayım 2009 ben 2001 ben 2014 ben 2015 ben ben ben..... benden başka kimse olmasın oktay öztürk cezmi polat mücahit himoğlu yılma durak mahmut uykusuz olmasın yalnız ve sadece BEN olayım felsefesi yok etti Erzurum`da MHP yi çok etti HDY yi. Oldu da ne oldu? Ertürk Çimen Gümüşhaneli Erzurumlu oy vermez dedik Kamil Aydın kibirli emaniyeti yüksek halka inemiyor seçilemiyor dedik yok olacak BEN olacak.Oldu işte BEN MİLLETVEKİLİ OLDU. HDP MİLLETVEKİLİ OLDU GÖZÜN AYDIN KAZANDIN SEN......