Erzurum Haber Girişi : 24 Nisan 2013 20:44

Erzurum Barosu ve Şifa protokol imzaladı

Erzurum Barosu ve Şifa protokol imzaladı
Erzurum Barosu, Özel Şifa Hastanesi ile "Sağlık hizmet alım" protokolü imzaladı.
Erzurumajans-Erzurum Barosu, Özel Şifa Hastanesi ile "Sağlık hizmet alım" protokolü imzaladı.

Erzurum Baro Başkanı Faruk Terzioğlu, "Biz indirimden faydalanmak istediğimiz için değil iyi ve güvenilir hizmetten faydalanmak için bu protokolü imzaladık. Gerek doktor ve uzman kadrosu olsun gerekse güler yüzlü çalışanları olsun bizim bu anlaşmayı yapmamızdaki en büyük etkendir." dedi.

Özel Şifa Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Sabahattin Dalga ise," Bu protokol Şifa Hastanesinin Erzurum'da gerçekleştirdiği ikinci kurumlar arası protokoldür. İlkini Erzurum TRT İl Müdürlüğü ile yaptık. Bu ikinci anlaşmamız olacak ve bunu çoğaltmayı düşünüyoruz. Baromuzla yapacağımız protokolün amacı, zamanlarının büyük bölümünü adliye koridorlarında koşturmakla geçiren baroya kayıtlı çalışanların bürokratik formalitelerle boğmadan en hızlı bir şekilde sağlık hizmeti almalarını sağlamaktır. Biz bu protokolle baroya kayıtlı çalışanlara hastanemizdeki son teknolojik imkanlardan faydalanarak, kendilerine yardımcı elemanlarımız eşliğinde gün içerisinde verileri yaptırma kolaylığı sunarak, zaman kaybetme sendromu yaşatmamış olacağız. Baroya kayıtlı olarak çalışanlara yüzde 10 ile 20 arasında da bir indirim sunacağız." şeklinde konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.