Spor Haber Girişi : 06 Eylül 2012 15:30

Erzurum BBS A2 liginde

Erzurum BBS A2 liginde
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) A2 Ligine Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün de katılacağı bildirildi.
Erzurum Ajans-Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) A2 Ligine Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün de katılacağı bildirildi.
Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulübü Altyapı Sorumlusu Cem Kemal Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye genelinde 44 takımın katıldığı TFF A2 Ligi'nde 1991-1995 yılları arasında doğan amatör ve profesyonel oyuncuların oynayabileceğini belirtti.
Yılmaz, Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un profesyonel oyuncu yetiştirmek amacıyla projeler ürettiğini belirterek, “Var olan projelere de her zaman katılıp, katkı sağlayacağımızı yönetim olarak hep dile getiriyoruz. Kısıtlı imkanlarımıza rağmen şehrimizdeki var olan potansiyel oyuncuları bu lige taşıyarak gençlerimizi Türk futboluna kazandırmak için her türlü zorluğu göğüsleyerek, fedakarlık ederek amacımıza ulaşacağız. Şehrimizi temsilen bu zor lige katılarak yetenekli gençlerimizi ulusal ligde daha yarışmacı bir hale getirip, profesyonellik aşamasına gelen, çocuklarımızı ilk etapta profesyonel takımımıza ve Türk futboluna kazandırmak amacındayız.” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.