Erzurum Haber Girişi : 12 Kasım 2015 16:15

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kışa hazır

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kışa hazır
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, kurum olarak gerek karla mücadele gerekse de kış mevsimiyle ilgili diğer konularda bütün hazırlıkların yapıldığı ifade etti.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, kurum olarak gerek karla mücadele gerekse de kış mevsimiyle ilgili diğer konularda bütün hazırlıkların yapıldığı ifade etti. 

Genel Sekreter Kiremitci, "Kar kıştan önce geldi. Erzurum Büyükşehir Belediyesi olarak karla mücadele çalışmalarını başlattık. Üç ayrı birimimizde, Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Kırsal Hizmetler'de önceki geceden itibaren ekiplerimiz ve araçlarımız sahada karla mücadeleye başladı" dedi. Karla mücadelede 450 personel ve 155 aracın kullanılacağını ifade eden Kiremitci, şunları kaydetti: "Karla mücadele çalışmalarını yaklaşık 450 personelimiz ve 155 aracımızla gerçekleştireceğiz. Erzurum'da karı kâra ve fırsata dönüştürmenin gayreti içerisindeyiz. Kar ve kış Erzurum için bir çile ve sıkıntı olmaktan öte, bir nimet olarak algılansın istiyoruz. Bütün arzumuz, isteğimiz ve çalışmalarımız bu istikamette. Yine de hemşerilerimiz gözden kaçan bir sıkıntı yaşadıklarında Büyükşehir Belediyemizin Beyaz Masa Birimi'ni (444 16 25) aradıklarında kapalı olan yollara anında müdahale edeceğiz. 2015-2016 kış sezonunun Erzurum'a bereket ve güzellikler getirmesini arzu ediyoruz. İnşallah kışın keyfini hep beraber yaşayacağız. Erzurum kar şehri, kayak şehri ve kış şehridir. Bu sene çok sayıda yerli ve yabancı turisti Erzurum'a bekliyoruz. Halkımızın sorun yaşamaması için tüm imkânlarımızı seferber edeceğiz."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.