Bölge Haber Girişi : 18 Haziran 2010 00:04

Erzurum İl sağlık müdürlüğü!..

Erzurum İl sağlık müdürlüğü!..
Erzurum il Sağlık Müdürlüğü tarafından Sağlıkta Bilgi Güvenliği ve Personel Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

Erzurum Ajans-Erzurum il Sağlık Müdürlüğü tarafından “Sağlıkta Bilgi Güvenliği ve Personel Bilgilendirme Toplantısı” düzenlendi.
İl Sağlık Müdürlüğü Çok Amaçlı Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya Sağlık Bakanlığı İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Dr. Ünal Hülür telekonferans sistemiyle, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Serhat Vançelik, Bileşim Teknolojileri Başkan Yardımcısı Dr. Sait Sevinç, Semahat Ersel Eğitim ve Araştırma Merkezi Direktörü Marziye Üstündağ, ildeki hastane başhekimleri, başhekim yardımcıları, hastane müdürleri ve çalışan personeller katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Serhat Vançelik, Sağlıkta Bilgi Teknolojisinin sağlık hizmetlerin gelişimi üzerindeki etkileri üzerinde durarak “2003 yıllında halkımızın sağlık hizmetlerinden memnuniyeti üzerine yapılan anket çalışmalarında oran yüzde 39 iken son yıllarda yapılan sağlık yatırımlarının da etkileri göz önüne alındığında bu oranın yüzde 65’e yükseldiğini, bilişim teknolojisinin bu anlamda hizmetin halkımıza ulaşmasında önemli bir etken oldu. Bu çalışmalarımızda emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
Daha sonra toplantıya telekonferans sistemiyle katılan Sağlık Bakanlığı İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Dr. Ünal Hülür, Türkiye Sağlık Sistemi konulu sunumu ile katılımcıları bilgilendirdi.
Bileşim Teknolojileri Başkan Yardımcısı Dr. Sait Sevinç’in Bilgi Güvenliğinde Temel Kavramlar konulu sunumlarının ardından Dr. Mahir Ülgü’nün Bilgi Güvenliği ve Mevzuatı sunumu, Semahat Ersel Eğitim ve Araştırma Merkezi Direktörü Marziye Üstündağ’ın Hemşirelik Uygulamaları ve Bilgi Güvenliği konulu sunumlarının ardından konferans sona erdi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.