Erzurum Haber Girişi : 01 Ekim 2013 14:30

Erzurum şantiyeye dönmüş!

Erzurum şantiyeye dönmüş!
Karayolları 12. Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret eden Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak bölgede yapılan yol ve tünel çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Erzurum bölgesi adeta şantiyeye dönmüş durumda" dedi.
Erzurumajans-Karayolları 12. Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret eden Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak bölgede yapılan yol ve tünel çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Erzurum bölgesi adeta şantiyeye dönmüş durumda" dedi.

Erzurum'daki kurum ve kuruluşları gezen ve brifing alan Vali Altıparmak bugün Karayolları 12. Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Vali Altıparmak kurum girişinde Bölge Müdürü Şenol Altıok ve Bölge Müdür Yardımcıları tarafından karşılandı. Bölge Müdürü Altıok'un makamında bir süre başbaşa görüşen Vali Altıparmak daha sonra toplantı salonuna giderek brifing aldı.

Bölge Müdürü Altıok brifinginde 38 bin kilometrekarelik bir alanda çalışma yaptıklarını belirterek, bin 514 Km devlet yolu, 690 Km ise il yolu olmak üzere toplam 2 bin 204 Km yol ağına sahip olduklarını belirtti. Bölge Müdürlüğü sorumluluğunda 797 Km bölünmüş yol bulunduğuna vurgu yapan Altıok, bunun 64 Km'sinin 2002 yılından önce tamamlandığını, 733 km'sinin ise 2003-2012 yılları arasında bitirildiğini söyledi.

Bölgede yapılan tüneller hakkında da bilgi veren Bölge Müdürü Altıok, 24 saat esasına göre çalışmaların sürdüğü Kop, Kırık ve Dallıkavak Tünellerinin yapılması ile çetin geçen kış yolculuklarının sona ereceğini, yolların kısalacağını ve yol güvenliğinin artacağını ifade etti.

Brifingin ardından söz alan ve çalışmalarından dolayı tüm Karayolları çalışanlarını kutlayan Vali Altıparmak Bölge Müdürlüğü'nün çok güzel işler başardığını belirtti. "Erzurum bölgesi adeta şantiyeye dönmüş durumda" diye konuşan Vali Altıparmak bunda tüm çalışanların emeği olduğuna da vurgu yaptı. Bazı uyarı ve isteklerde de bulunan Vali Altıparmak özellikle kaza riski olan yerlerde işaretlemelere dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

Vali Altıparmak brifingin ardından salonda bulunan şube müdürleri ile tek tek tanışarak yaptıkları işler hakkında bilgiler aldı. Karayolları 12. Bölge Müdürlüğündeki programını tamamlayan Vali Altıparmak daha sonra buradan ayrıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.