Spor Haber Girişi : 10 Aralık 2013 16:49

''Erzurum tekvandosu tavan yapacak''

''Erzurum tekvandosu tavan yapacak''
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, taekwondo kurmayları ile bir araya geldi. Arısoy, "Taekwondo bizimle Erzurum'da tavan yapacak" dedi.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, taekwondo kurmayları ile bir araya geldi. Arısoy, "Taekwondo bizimle Erzurum'da tavan yapacak" dedi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, Taekwondo İl Temsilcisi Engin Akın ve Taekwondo kurmaları ile taekwondoyu konuştu. Arısoy: "Taekwondo Erzurum'da potansiyeli yüksek spor dallarından biri. Bu spor dalında ülkemizi uluslar arası arenada temsil eden sporcular çıkmış, bu bizim için bir gurur vesilesi. Amacımız bundan sonra daha başarılı sonuçlara imza atacak sporcuları çıkarmaktır" dedi. Arısoy, Erzurum'da yaz ve kış sporlarında çok önemli bir potansiyele sahip olduklarının altını çizerek, "Daha yeni Milli atletimiz Enis Korkmaz, dünya şampiyonu oldu. Bu tür başarılar artarak devam edecektir. Hemen hemen her spor dalında ülkemiz adına Erzurumlu sporcuların kürsüye çıkması bizim için bir gurur vesilesidir" diye konuştu.

ERZURUM GENÇLİĞİ İÇİN VARIZ


Taekwondo İl Temsilcisi Engin Akın ise Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy'un kendilerini çok iyi ağırladığını belirterek, "Biz taekwondoya gönül verenler, Erzurum gençliği için seferber olmuş durumdayız. Antrenörlerimiz gece gündüz demeden başarılı sporcular yetiştirmek için yoğun bir mesai harcıyor. Bizlerde il temsilciliği olarak yaptığımız faaliyetlerle il müdürlüğümüze yardımcı oluyoruz. İl Müdürlüğümüzün destekleri ile müsabakalar düzenliyoruz. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy da, göreve yeni gelmesine rağmen, Erzurum'un sporuna son derece vakıf ve büyük tecrübeye sahip, kendisi ile el ele verip, Erzurum gençliği için mücadele edeceğiz" dedi.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.