Erzurum Haber Girişi : 29 Mayıs 2013 15:58

Erzurum Valiliği'nden bilirkişi raporu açıklaması

Erzurum Valiliği'nden bilirkişi raporu açıklaması
Erzurum Valiliği'nden 5 kişinin hayatını kaybettiği Aşkale göledinde meydana gelen olayla ilgili bilirkişi raporu açıklaması yapıldı.
Erzurumajans-Erzurum Valiliği'nden 5 kişinin hayatını kaybettiği Aşkale göledinde meydana gelen olayla ilgili bilirkişi raporu açıklaması yapıldı.

Açıklamada, "03 Nisan 2012 tarihinde İlimiz Aşkale İlçesi Sarıbaba Köyü sınırları içerisinde kalan Karasu-2 HES Sulama Göletinde, elektrik direğindeki arızayı gidermek için bindikleri deniz bisikletinin alabora olması sonucu 5 TEDAŞ işcisinin hayatını kaybetmesi olayında, bilirkişi raporu ile ilgili olarak basın organlarımızda yayınlanan yazılar sonucu, bilirkişi raporu incelenmiş olup, bilirkişi raporu ile Valiliğimiz Kriz Merkezinin raporunda bildirilen hususlarda herhangi bir çelişki olmadığı ancak basın organlarında yayınlanan yazı ile bilirkişi raporunda belirtilen bazı hususlarda farklılık olduğu görülmüştür. Bilirkişi raporunda; Valiliğimiz Kriz Merkezi ve Sivil Savunma Arama Kurtarma Birliği ile ilgili herhangi bir sorumluluk bulunmamaktadır. " denildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.