Spor Haber Girişi : 13 Nisan 2016 17:06

Erzurum'da 188 sporcu, masa tenis şampiyonasında yarıştı

Erzurum'da 188 sporcu, masa tenis şampiyonasında yarıştı
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl ile Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından organize edilen Masa tenisi müsabakalarında 188 sporcu yarıştı.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl ile Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından organize edilen Masa tenisi müsabakalarında 188 sporcu yarıştı.

2015-2016 eğitim-öğretim yılı Okul Sporları Masa Tenisi Küçükler il birinciliği müsabakaları Yakutiye spor salonunda  yapıldı. Masa Tenisi  Küçükler il birinciliği  müsabakalarına 47 takım ve 188 sporcu katıldı. Minik erkekler ve minik kızlar kategorisinde dereceye giren takımlar 10-12 Mayıs 2016 tarihinde Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından belirlenecek 8 ilde grup müsabakalarında Erzurum'u temsil edecek. Dereceye giren okullara ve sporculara madalya ve kupalarını Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz ve GHSİM Mali İşler Şube Müdürü Şinasi Polat verdii. Polat, turnuvaya gösterilen ilgi ve katılımdan büyük bir memnunluk duyduklarını belirterek, "Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak tüm sporcularımıza başarılar dileriz. Sporculardan grup şampiyonalarında da üstün başarılar bekliyoruz" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.