Ekonomi Haber Girişi : 12 Kasım 2015 18:30

Erzurum'da Avrupa KOBİ haftası etkinliği

Erzurum'da Avrupa KOBİ haftası etkinliği
Avrupa KOBİ Haftası etkinlikleri kapsamında, Erzurum'da da bir takım etkinlikler düzenlenecek.
Erzurumajans-Avrupa Birliği (AB) tarafından, küçük ve orta ölçekli işletmelerin (KOBİ) desteklenmesi ve girişimciliğin özendirilmesinin yanı sıra, AB'nin, ulusal otoritelerin ve ilgili kuruluşların faaliyetlerini bir marka altında yaygınlaştırılması amacıyla, 2009'dan bu yana düzenlenen Avrupa KOBİ Haftası etkinlikleri, bu yıl 16-20 Kasım 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 

Ülkemizde, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme Başkanlığı'nın (KOSGEB), ulusal kamu koordinasyonunu yürüttüğü Avrupa KOBİ Haftası etkinlikleri kapsamında, Erzurum'da da bir takım etkinlikler düzenlenecek. Etkinlikler çerçevesinde, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) bünyesinde faaliyet gösteren, AB Bilgi Merkezi ile Erzurum Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) ortak bir çalışmayla, "KOBİ Yardım Masası" kurdu. ABİGEM uzmanlarının görev aldığı yardım masasında, KOBİ'ler için eğitim ihtiyaç analizleri ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Analizlerden çıkan sonuç doğrultusunda belirlenecek konularda, KOBİ çalışanları, yöneticileri ve girişimciler için ETSO'da eğitim programları düzenlenecek.

Avrupa KOBİ Haftası'nın kutlanacağı 16-20 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek eğitimlere katılan kursiyerlere belge verilecek.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.