Erzurum Haber Girişi : 27 Aralık 2014 15:34

Erzurum'da tabutlu eylem

Erzurum'da tabutlu eylem
Erzurum'da, Karadayı inşaat tarafından yapılan konut projesinin ruhsatı olmadığı gerekçesiyle durdurulmasını protesto eden bir grup vatandaş, tabutlu eylem yaptı.
Erzurumajans-Erzurum'da, Karadayı inşaat tarafından yapılan konut projesinin ruhsatı olmadığı gerekçesiyle durdurulmasını protesto eden bir grup vatandaş, tabutlu eylem yaptı.

Cumhuriyet Caddesi'nde boş tabutla protesto yürüyüşü yapan yaklaşık 100 kişilik grup, polisin uyarısına rağmen eylemini sürdürünce biber gazı müdahalesiyle karşılaştı. Müdahale sırasında bazı vatandaşlar hafif şekilde yaralanırken, 112 sağlık görevleri tarafından ambulansa taşınarak tedavi edildi.

Cumhuriyet Caddesi üzerinde yürümeye devam eden grup, polisin müdahalesinin ardından bir süre daha slogan attıktan sonra dağıldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • m.sendin 01 Ocak 1970 02:00

    Neden bir inşaat firması karadayı oldugunu neden yazmıyorsunuz arkadaşlarr ama sabrettin bu evler için kesin yakın bir zamanda biri ölür insanlar şuanda kirada kalıyor o rası için kirada bekliyen insanlar var ve bu insanlar şuanda artık kira ödemed zorlanıyorlar ve çocuklarına bir palto alamıyorlar sizler bunları bılıyormusunuz bilmezsiniz ama allahım bir gün elbet hesap soracak hiç kimse bu konu hakkında yardımcı olmuyor ama bır ıraklı,suriyeli veya afganlı olsaydı bu devlet bu hukumet onlara sahıp çıkardı ama bu devletın bu vatanın evlatlarına sahıp çıkmak yok nerde hanı m.sekman , başbakan a.davutoğlu cumhurbaşkanı r.t erdoğan hani sizler bizlerin yanındaydınız mazlum yanındaydınız ne oldu m.sekman geldin hayatımız deişti seni iyilikle bekler hep kötülüğü saçtın bizlere ama olsun az kaldı seçimlere allahıma tek duam seçimlerde erzurumdam ak parti hükümetine 1 oy bile çıkmasın çünkü siz bizlere sahip olmadınız hep mülteciler sahip oldunuz bizler sizler için olsakda olur olmasakda allahım bizlere mutlaka hayırlı bir kapı açacaktır rabbım her zaman mazlumun yanında olmuştur.