Erzurum Haber Girişi : 22 Şubat 2015 16:47

Erzurum'da terör örgütü yandaşları olaylar çıkardı: 6 yaralı

Erzurum'da terör örgütü yandaşları olaylar çıkardı: 6 yaralı
İzmir'de, Ege Üniversitesi'nde öldürülen ülkücü Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Erzurum'da düzenlenen protesto yürüyüşünün ardından olaylar çıktı.
Erzurumajans-Erzurum'da polisle çatışan terör örgütü yandaşları ortalığı savaş alanına çevirdi. Çıkan olaylarda 6 kişi yaralandı.

Erzurum'da bugün Ege Üniversitesi'nde öldürülen ülkücü Fırat Yılmaz Çakıroğlu için gıyabi cenaze namazı kılındı. Namazın ardından bir grup vatandaş Cumhuriyet Caddesi'nde yürüyüş yaptı. DBP İl Teşkilatı'nın bulunduğu Yakutiye ilçesi Mahallebaşı semtinde ise bir grup terör örgütü yandaşı polisle çatıştı. Güvenlik tedbiri alan polise taş ve sopalarla saldıran 200'e yakın terör örgütü yandaşı, bazı yerleri ateşe verdi. Olayların büyümesi üzerine polis plastik mermiyle ateş açarak, gruba TOMA aracıyla müdahalede bulundu. Çıkan olaylarda 6 kişi yaralanırken, bazı gazeteciler de örgüt yandaşları tarafından tartaklanarak fotoğraf makineleri ve kameraları gasp edilmeye çalışıldı. Çevik kuvvet ekipleri Mahallebaşı semtinde güvenlik tedbirlerini sürdürürken, ara sokaklara kaçan örgüt yandaşları özellikle çocukları ön saflara sürerek taşlı saldırılarına devam ediyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • hakkı 01 Ocak 1970 02:00

    Yalan habercılık için cok guzel ornek

  • SARUHAN 01 Ocak 1970 02:00

    yandaş medya koptu gitti :) ülkücü adı altında toplanan grup mahallebaşında terörün ta kendisini yaşattılar ve polis arkasına saklanıp ordaki insanlara taşlı sopalı saldırı yapan ülkücülük arkasına saklanmış birkaç korkaktan başkası değildir. VE ASIL OLAY NEDEN BU ÜLKÜCÜLER HER OLAYDA O SEMTE YÜRÜYOR VE O YÜRÜYÜŞE İZİN VERİLİYOR BUNA RAĞMEN MAĞDURLAR NEDENSE TERÖRÜN ASIL SORUMLUSU OLAN ÜLKÜCÜLER GİBİ GÖSTERİLMEYE ÇALIŞILIYOR. TÜRKİYE TARİHİNDE ÜLKÜCÜLER HEP KULLANILDI VE KULLANILMAYA DEVAM EDİLİYOR GÜZEL BİR MAŞA OLMUŞLAR :)

  • Yıldız ayoğlu 01 Ocak 1970 02:00

    Doğrusunu yazmadığınız sürece bu ülkede hep kaos hakim olacaktır

  • alpurungu 01 Ocak 1970 02:00

    Bu gibi olaylarda ne hikmetse hep Öldüren PKK lı ölen Vatanseverlerden oluyor.Sonunda da PKK yandaşları, siyasi temsilcileri ve PKK severler(Milli Görüşcüler-AKP liler) kürtlere karşı faşist saldırı var diyerek kamuoyu oluşturuyor.

  • fayuve 01 Ocak 1970 02:00

    yazık bu oyunlara gelmeyelim. bu vatan hepimizin .atalarımızın kemikleri sızlıyor.bu şerefsiz haçlı oyunlarıyla yarın vatan diye bir yer kalmayacak .uyanın artık.bizlerin bizden başka dostu yok.hepimiz müslümanız.önce bunu düşünün neden hiç bir avrupa ülkesinde bu olaylar yok hep islam ülkelerinde uyanın ve artık inancımıza ve toprağımıza kardeşçe sahip çıkalım yoksa onuda ırak gibi bulamayacağız.

  • dadaş kızı 01 Ocak 1970 02:00

    Şu şerefsiz pkk lılar buraya da mi yorum yazıyor herşeyi yapıyor sonra bize hak vermiyorsunuz diye ağlıyorsunuz.böyle doğrular yazılınca da korkudan yalan nağralar i atmayin . Fırat şehit edildiğinde bütün haberler gazetelerkarşıt grup dedi herkez yalan söyledi hatta sol grup diyen bile oldu haysiyet fukarasi pkk lilar tarafından şehit edildi deme di kimse şimdi kesin sesiniz i sabrımız i tartışmayin doğru yu yazan birkaç gazete ye de laf etme yin. Şunu da unutma yin polis izin verse o mahalle den ancak leşiniz çıkardı

  • zozan 01 Ocak 1970 02:00

    kahraman bayburtlu kendini tarif etmene gerek yok

  • karaman bayburtlu 01 Ocak 1970 02:00

    O.ç hdpli sen ne konuşunuşuyon sana konuşma hakkıni kim verdi pıç

  • Tahsın 01 Ocak 1970 02:00

    bırazda vıjdanlı yazınız ben yılardır mahlebaşıda esnafım otuz a yakın ülkücü esnafa saldırdı

  • hdpli 01 Ocak 1970 02:00

    allahtan kork gazete allahtan kork

  • dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Adam oldunuzda yorum yazıyorsunuz he hainler

  • ali das 01 Ocak 1970 02:00

    edep ya hu. kimi kandiriyorsunuz. orda olanlari biliyoruz baskin yaptilar giyabi namazdan sonra polisle birlikte. ekmeginde asinda olan esnafin gozunu cikarttniz sucu neydi. ordakiler kendilerini savununca teror orgutu yandaşları olay çıkarttı ee tabi adilihinizi neyle ortpas edeceksiniz

  • vatandas 01 Ocak 1970 02:00

    Biraz ilkeli haber yapin yuhh size.Dbp`li gurup tas atmis oyle mi mahalleasi halkinin uzerine polis esliginde baskin yapacaksin polisten guc alip halka saldiracaksin buna lafiniz yok ama ordaki kürt halki kendini koruyunca suclu yine onlar olacak.El insaf yahu kebdinize gelin ilkeli olun gazetecilik bu degil

  • Ferit AKSAKAL 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurum mahallebaşı semtinde yaşanan olaylarda, kimliği tespit edilen 3 kişi hakkında yakalama emri çıkarılmıştır. A.Y (21) F.K (24) VE H.A (23) isimli vatandaşlar soruşturmaya dahil olmuşlardır...