Ekonomi Haber Girişi : 12 Ağustos 2012 00:30

Erzurum'a 12 milyon liralık 'Süper' katkı

Erzurum'a 12 milyon liralık 'Süper' katkı
Erzurum Ticaret Borsası Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu, G.Saray ile F.Bahçe arasında oynanacak maçın, kent ekonomosine 12 milyon liralık girdi sağlayacağını söyledi.
Erzurum Ajans-Süper Kupa finali, Erzurum'u ihya etti. Erzurum Ticaret Borsası Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu, G.Saray ile F.Bahçe arasında oynanacak maçın, kent ekonomosine 12 milyon liralık girdi sağlayacağını söyledi. Final için 15 bin kişinin kent dışından Erzurum'a gelmesini beklediklerini belirten Hınıslıoğlu, bir kişinin ortalama 300-1000 lira harcamasını beklediklerini kaydetti.

YENiLER iLK KEZ
Galatasaray'da yeni transferler Dany, Umut Bulut, Hamit Altıntop, Amrabat ve Burak Yılmaz, sarı-kırmızılı forma ile ilk kez derbi heyecanı yaşayacak. Geçen sezon Bursaspor'dan alınan Sercan Yıldırım da Fenerbahçe'ye karşı forma giymedi. Aynı durumdaki Ceyhun ve Çağlar ise kadroda yer almadıkları için yine Fenerbahçe'ye karşı oynama şansı bulamayacak.

BiLETLER KARABORSA

Süper Kupa finalinin biletleri yoğun talep nedeniyle karaborsaya düştü. 15 ile 30 lira arasında satılan biletler ilk günden tükenince, bilet bulamayan taraftarlar karaborsacıların eline düştü. Kale arkasının 100, maraton tribünün 175 liraya alıcı bulduğu bildirildi. Polis, karaborsa bilet satanlara yönelik olarak operasyon başlattı. (Kaynak: Fototmaç)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.