Erzurum Haber Girişi : 31 Aralık 2012 17:25

Erzurum'da 5 bin çam fidanı dağıtıldı

Erzurum'da 5 bin çam fidanı dağıtıldı
Erzurum Orman Fidanlık Müdürlüğü tarafından Yakutiye kent meydanında yılbaşı nedeniyle vatandaşlara ücretsiz 5 bin çam fidanı dağıtıldı.
Erzurumajans-Erzurum Orman Fidanlık Müdürlüğü tarafından Yakutiye kent meydanında yılbaşı nedeniyle vatandaşlara ücretsiz 5 bin çam fidanı dağıtıldı.

Yakutiye kent meydanında ücretsiz çam fidanı dağıtımına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Dağıtım sırasında izdiham yaşandı. Bazı vatandaşlar taşıyabildiği kadar çam fidanı alarak evinin yolunu tuttu. Müdürlük çalışanları fidan alamayan vatandaşlara müdürlüğe geldikleri takdirde fidan verebileceklerini söylediler.

Erzurum Orman Fidanlık Müdürü Fatih Demirci, “Özel bir gün olması münasebetiyle bugün fidan dağıtımı yapıyoruz. Bugün burada halkımıza ücretsiz olarak 5 bin fidan dağıtacağız. Yıl içerisinde ise özel günlerde yine böyle fidan dağıtımı yapacağız. Ayrıca ihtiyaç halinde müdürlüğümüze yapılacak başvuruları da değerlendireceğiz ve isteyen vatandaşlarımız her zaman gelip müdürlüğümüzden fidan alabilir. Biz 2012 yılında kamu kuruluşları ve belediyelerle beraber 150 binin üzerinde fidan dağıtımı yaptık. Bu dağıtımın bir kısmını kendimiz yaptık, bir kısmını ise belediyeler aracılığıyla dağıttık. 2013 yılında da bu dağıtımlarımız artarak devam edecek. Bizim için önemli olan fidanın toprakla buluşmasıdır” dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.