Kültür-Sanat Haber Girişi : 11 Haziran 2013 19:43

Erzurum'da Ensar vakfı şubesi açıldı

Erzurum'da Ensar vakfı şubesi açıldı
Erzurum'da Türkiye'nin birçok ilinde şubeleri bulunan Ensar Vakfı Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen eski bakım ve sığınma evi binasında faaliyete geçti.
Erzurumajans-Erzurum'da Türkiye'nin birçok ilinde şubeleri bulunan Ensar Vakfı Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen eski bakım ve sığınma evi binasında faaliyete geçti.

Ensar Vakfı Erzurum Şube Başkanı Zeki Korkmaz yaptığı basın açıklamasında "Merkezi İstanbul Süleymaniye'de bulunan ve Türkiye'nin birçok ilinde şubesi olan Ensar Vakfı şimdi de Erzurum'da halkımıza hizmet vermek için çalışacak. Vakıf insanlıkla birlikte var olan ve islam ile birlikte yaygınlaşan iyilik, şefkat ve dayanışma duygularının şaha kalkan abidesidir.

İslam toplumunda vakıf, coğrafyayı vatanlaştıran, serveti hizmete dönüştürerek vatanı iktisadi, içtimai ve kültürel müesseselerle donatan, insanları sevgi, saygı, sosyal dayanışma ve yardımlaşma ağlarıyla birbirine bütünleştiren bir unsur olmuştur.

Vakfımızın öncelikli meselesi insanımızın düşünce, ilim ve ahlak kalitesini yükseltmektir. Vakıf olarak ülkemiz insanının kalitesini arttırmak için hizmet veren vakıf olmak için vizyonumuzu benimsedik. Bu amaç doğrultusunda eğitim çalışmalarına ve destek seminerlerine öncelik vererek halka hizmet, hakka hizmet düsturu ile çalışmalarımızı yürütüyoruz. İnsanlığın insanlık tarihi boyunca geliştirmiş olduğu yüce değerlerden biri hiç şüphesiz yardımlaşma ve dayanışma duygusunun sembolü olan vakıflardır. Yaşabilir bir geleceğin inşası için eğitim önceliğimizdir" diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.