Bölge Haber Girişi : 22 Eylül 2010 18:22

Erzurum'da Gasp!..

Erzurum'da Gasp!..
Erzurum'da bir vatandaş kafasına poşet geçirilerek 2 bin lirası gasp edildi.

Erzurum Ajans-Erzurum’da bir vatandaş kafasına poşet geçirilerek 2 bin lirası gasp edildi.

Edinilen bilgiye göre, Erzurum’da iki kişi bir mazağa sahibini gasp etti. Mağaza sahibi, iki şahsın gündüz iş yerine gelerek kıyafet beğendiklerini daha sonra gelip alacaklarını belirterek kendisine 10 TL bırakarak iş yerinden ayrıldıklarını ve o arada kendisinin de parayı gömleğinin cebindeki 2 bin lirasın arasına koyduğunu söyledi.

3 saat sonra iş yerine geri gelen şahıslar beğendiklerini almaktan vazgeçtiklerini söyleyerek mazağa sahibine verdikleri 10 lirayı geri istedi. Mazağa sahibi cebindeki paranın arasından onların 10 lirasını geri verdi. Aynı gün saat 17. 00’da bahse konu olan şahıslardan genç olanının tekrar iş yerine geldiğini ve iş yeri kapısı önünde sohbet ettiklerini, şahsın ayrıldığını söyleyen mağaza sahibi, iş yerini kilitleyip evine gittiğinde evinin bahçesinden bir şahsın arkasından gelerek başına poşet geçirip gömleğinin cebindeki 2 bin lirayı alarak kaçmaya başladığını ve kendisinin poşeti çıkarıp kaçan şahısa baktığında kendisini gasp edenin gündüz iş yerine gelen iki kişi olduğunu belirtti. Polis kaçan gaspçıların yakalanması için çalışma başlattı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.