Bölge Haber Girişi : 23 Ağustos 2010 03:27

Erzurum'da ışıksız sinyalisazyon öfkesi!..

Erzurum'da ışıksız sinyalisazyon öfkesi!..
Sanayi'de kazaların önlenmesi için konulan sinyalizasyon ışıkları aradan iki ay geçmesine rağmen bir türlü çalıştırılmadı. Kazaların artarak devam etmesi vatandaşların tepkisine neden oldu.

Erzurum Ajans-Sanayi köprüsünün bitimindeki ilk kavşakta kazaların önlenmesi için 2 ay önce konulan sinyalizasyon ışıkları bir türlü faaliyete geçmedi. Her gün kazaların artarak devam etmesi esnafı çileden çıkardı. Her gün maddi hasarlı bir çok kazanın meydana geldiğini belirten çevre esnafı ışıkların biran önce faaliyete geçmesi gerektiğini belirterek, "Işıkların çalıştırılması için birinin ölmesini mi bekliyorlar?"diyerek tepki gösterdiler.

 
Araçların sanayiye doğru süratlı bir şekilde geldiğini ve trafiğin yoğun olmasıyla birlikte kazaların kaçınılmaz olduğunu da söyleyen esnaf, "Biz defalarca yetkilileri uyardık. Bu kavşakta çok kişinin canı yanacak. Her gün bir kaza meydana geliyor. Sanayi bitimine kadar 3 kavşağa da ışık koydular diğer ışıklar faaliyete geçti ancak en çok kazanın meydana geldiği kavşakta sadece süs ışıkları gibi duran lambalar var" diye konuşuyor. (Levent AKPINAR/Palandöken)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.