Bölge Haber Girişi : 08 Şubat 2010 10:13

Erzurum'da işsiz babanın üçüzleri oldu!..

Erzurum'da işsiz babanın üçüzleri oldu!..
Erzurum'da işsiz baba ve ev hanımı annenin sürpriz olarak dünyaya gelen üçüz bebekleri, maddi sıkıntı yaşayan aileyi düşündürüyor.

Erzurum Ajans-Erzurum'da işsiz baba ve ev hanımı annenin sürpriz olarak dünyaya gelen üçüz bebekleri, maddi sıkıntı yaşayan aileyi düşündürüyor. Ağrı'nın Aşağı Yoldüzü köyünde yaşayan, 5 yıl önce Nuri Alpdoğan ile evlenen Sevim Alpdoğan (25), üçüncü doğumunda, Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesinde üçüz bebek dünyaya getirdi.

Baba Nuri Alpdoğan, üçüz bebeklerin kendileri için sürpriz olduğunu, çok mutlu olduklarını ancak bebeklerine bakmakta sıkıntı yaşadıkları için buruk sevinç yaşadıklarını söyledi. Yaklaşık 5 aydır işsiz olduğunu, bu nedenle üçüzlerin zorunlu ihtiyaçlarını karşılamakta sıkıntı çektiklerini ifade eden Alpdoğan, ''İlknur ve Furkan isminde 2 çocuğum daha var. Üçüncü çocuğu yapmak istedik, üçüz oldu. Bebeklere Muhammet Fatih, Hatice ve Ayşe isimlerini verdim. Allah'a şükür çocuklar sağlıklı dünya geldi ama bu üçüzlere maddi sıkıntı nedeniyle bakmakta zorlanacağım'' dedi.

Yüzde 25 oranında sakat olduğuna dair raporu olduğunu, ağır işlerde çalışamadığını kaydeden Alpdoğan, şöyle konuştu:
''Elim iş kazasında sakatlandı. Şu an şoförlük dışında bir iş yapamıyorum. Devletimiz bana yapabileceğim bir iş verirse çocuklarıma daha güzel bir gelecek hazırlarım. Diğer çocuklarımın da okul masraflarını karşılayamıyorum. Sayın Başbakanımızın 'En az 3 çocuk yapın' önerisini sürpriz şekilde yerine getirdik. Yeni doğanlarla 5 çocuğumuz oldu. Ben de devlet büyüklerinden yardım istiyorum. Çocuklarımıza güzel bir gelecek hazırlamak için iş istiyorum.'' Ev hanımı olan anne Sevim Alpdoğan da üçüzlerle birlikte 5 çocuk sahibi olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, ''Çocuklarım için iyi bir gelecek istiyorum. Eşim çalışmıyor. Eşime iş istiyorum'' diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.