Bölge Haber Girişi : 26 Şubat 2011 13:48

Erzurum'da kar yağışı!..

Erzurum'da kar yağışı!..
Erzurum'da 3 gün aradan sonra yeniden kar yağışı etkili olurken, Palandöken'de şiddetli tipi kayakçılara zor anlar yaşattı.

Erzurum Ajans-Erzurum'da 3 gün aradan sonra yeniden kar yağışı etkili olurken, Palandöken'de şiddetli tipi kayakçılara zor anlar yaşattı.

Bu sabah saatlerinden itibaren Erzurum'da yeniden etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilemeye başladı. Şehir merkezinde lapa lapa kar yağışı görülürken, yüksek kesimlerde karla birlikte şiddetli tipi etkisini sürdürüyor. Hafta sonu tatilini değerlendirmek için Palandöken Kayak Merkezi'ne çıkan çok sayıda yerli ve yabancı turist, tipi nedeniyle zor anlar yaşadı. Şiddetli tipi nedeniyle gondol lift ve telesiyejlerin çalışması durduruldu. Bunun üzerine üst pistlere çıkamayan birçok kayakçı kızak

kayarak vakti geçirmeye çalıştı. Tipi nedeniyle zaman zaman savrulduğu gözlenen çocuklar nefes almakta güçlük çekerken, olumsuz hava koşullarına rağmen kızak kaymanın güzel olduğunu söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.