Siyaset Haber Girişi : 12 Ekim 2012 10:00

Erzurum'da katılım buluşması

Erzurum'da katılım buluşması
AK Parti Erzurum İl teşkilatıyla feshine karar verilen Has Partililer düzenlenen yemek organizasyonunda bir araya geldi.
Erzurum Ajans-AK Parti Erzurum İl teşkilatıyla feshine karar verilen Has Partililer düzenlenen yemek organizasyonunda bir araya geldi.

Dün akşam Müceldili Konağında düzenlenen yemeğe AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, feshine karar verilen Has Parti Erzurum İl Başkanı Teoman Kümbet ve iki partiye mensup yöneticiler katıldı.

AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, Has Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş’un AK Parti saflarına katılmasının ardından il bazında da partililerin bir araya geldiğini belirterek daha da güçlendiklerini kaydetti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • hasan çelik 01 Ocak 1970 02:00

    Zorla, hatır gönülle verilen yemeğin kime faydası olur! Damat istemiyor ama kız zorla gerdeğe girecem diyor,eski hsplilerin telefonu ve Kurtulmuşun genel merkez zoruyla verilen yemek varın siz hesap edin...

  • YILDIRIM 01 Ocak 1970 02:00

    BÖYLE BİR ŞEYİN OLACAKĞI SAADET PARTİSİNİN İSTANBUL KONGRESİNDE OLAYLAR ÇIKARTILARAK SAADET PARTİSİNDE İÇ KARIŞIKLIK VE BÖLÜNME GERÇEKLEŞTİRİLDİ. ŞİMDİ BÖLÜNEN PARÇALARDAN BİRİNİ YUTTULAR. BÖL-PARÇALA-YUT TAKTİĞİNİ AKP İYİ BİLİYOR. YUTULANLAR DA HALİNDEN MEMNUN. ALAN RAZI SATAN RAZI.

  • İshak demir 01 Ocak 1970 02:00

    Teoman sofra başında çok mesut görünüyor. Acaba yıllarca Tayyip Erdoğan hakkında söylediklerini yalamak hoşunamı gitti. Bence bu adamları partiye almak en büyük hatamız olacak.