Eğitim Haber Girişi : 14 Mayıs 2014 15:24

Erzurum'da kitap okuma yarışması

Erzurum'da kitap okuma yarışması
Erzurum Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen geleneksel 3. kitap okuma yarışmasında Pasinler Hasankale Ortaokulu ikinci oldu.
Erzurumajans-Erzurum Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen geleneksel 3. kitap okuma yarışmasında Pasinler Hasankale Ortaokulu ikinci oldu.

Erzurum Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geleneksel olarak düzenlenen 3. kitap okuma yarışmasında Pasinler'i temsil eden Hasankale Ortaokulu öğrencisi Seda Bingöl ikinci oldu.

Okul Müdürü Said Erzenoğlu konuşmasında; "Eğitim, hayata hazırlık değil, başlı başına bir hayattır. Evrensel değerleri kavramanın yolu eğitimdir. Bilgili ve akıllı birer vatandaş olarak yetiştirilmemizin yolu okumaktan geçer. İnsanlar ve topluluklar değişen şartlara göre kendini yenileyemez ve değişimi gerçekleştiremezse bulunduğu çağa ve döneme yenik düşer. Okumak, insan için en etkili ve en kolay öğrenme yoludur. Bizim kültürümüzde ve inancımızda da öğrenmenin yaşı yoktur.

Erzenoğlu, bu başarıyı elde eden öğrencimize ve emeği geçen bütün öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederim dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.