Erzurum Haber Girişi : 12 Temmuz 2014 14:24

Erzurum'da minibüs sürücüsü dehşet saçtı

Erzurum'da minibüs sürücüsü dehşet saçtı
Erzurum'da trafikte yol verme nedeniyle başlayan tartışma döner bıçaklı, sopalı kavgaya dönüştü.
Erzurumajans-Erzurum'da trafikte yol verme nedeniyle başlayan tartışma döner bıçaklı, sopalı kavgaya dönüştü.

Palandöken ilçesi Kayakyolu semtinde meydana gelen olayda, bir otomobil sürücüsü ile minibüs sürücüsü arasında trafikte yol verme tartışması yaşandı. Tartışmanın ardından otomobil sürücüsü yoluna devam ederken, minibüs sürücüsü takip ederek önünü kesti. Aracından aşağı inen minibüs sürücüsü ve arkadaşı döner bıçağı ve sopayla otomobile saldırdı. Sopayla otomobilin arka camına vurarak patlatan saldırgan daha sonra ön cama da sopayla vurup zarar vermeye devam etti. Gergin anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Vatandaşların araya girmesiyle olay sonlanırken, otomobili hasar gören sürücü saldırgan iki kişiden şikayetçi oldu. Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • alim yer 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurum büyükşehir mi? köy mü? her yerde minibüs meselesi halledildi! Erzurum da bu işe çare bulunamadı gitti. Minibüs meselesi halledilmeden Erzurum da ulaşım meselesi halledilemez!! İlk duraktan kalkan minübüs ve halk otobüsleri kağnı arabası gibi yavaş yavaş hareket edip, kontrol noktalarına yaklaştıklarında süreleri dolduğu için sonuna kadar gaza basıyor!!duraklarda bekleyip zaman geçiriyor halk otobüsü minibüsü, minibüs halk otobüsünü geçmek için için yarışa giriyorlar! Bunlar Erzurumun sahibi ya! yollarda bunların diğer sürücüleri zora koşmak için ellerinden geleni yapıyorlar! Trafik bunları görmüyormu? görüyor ama her nedense göz yumuyorlar!!!

  • emir 01 Ocak 1970 02:00

    şöförün arkadaşının ne işi var yanında. şöförlerin arkadaşlarının binmesiini engelleseler % 60 azalır. şöförü yanındaki arkadaşı gaza getiriyor belkide. bir hıştonun nesi var iki hıştonun olayı var . şöförün yanına tanıdığı binmesin... Büyükşehir`e sesleniyorum

  • ars manser 01 Ocak 1970 02:00

    Rezillik neyin davasını görüyosun be arkadas yazık insalığınızdan utanın...

  • bbulut 01 Ocak 1970 02:00

    mafya kılıklı :) sanki her yol minibüsçülerin :P yazık insanlık ölmüş medeniyet yok erzurumda

  • serkan korkmaz 01 Ocak 1970 02:00

    Hep böyleler ki. sanki o yollar sadece onlar için yapılmış. Sağlam bir psikoloji testi uygulansa bunlara, 10 şöförden 7 - 8 tanesi trafikten men edilir. Şimdi bunlar ceza falan almaz, yarın yine yollarda terör estirirler.