Erzurum Haber Girişi : 23 Mayıs 2012 21:30

Erzurum'da Parkomat'a yüzde 400 zam

Erzurum'da Parkomat'a yüzde 400 zam
Büyükşehir Belediyesi Erzurum'da parkomat ücrelerine yüzde 400 zam yaptı. Daha önce saati 1 lira olan parkomat ücrati 4 liraya çıkarıldı.
Erzurum Ajans-Levent AKPINAR'ın haberi-Büyükşehir Belediyesi Erzurum'da önce esnaf için uyguladığı aylık parkomat ücretlerini 75 liradan 100 liraya çıkardı. Yapılan zamdan bir gün sonra SMS ile aboneliklerin iptal edildiğini ve  vatandaşlara uygulanan  park ücretinin esnafa da uygulanacağını duyurdu. Esnaftan gelen tepkiler üzerine belediye dün yine karar değiştirdi ve parkomat ücretlerine yüzde 400 zam yaptı.

Yeni uygulamayla daha önce saati 1 lira olan parkomat ücreti 4 liraya çıkarıldı. Yüzde 400'lük zammın tepkilere karşılık olarak yapıldığını belirten esnaf, Büyükşehir Belediyesi ne yaptığını bilmiyor. 3 günde 3 ayrı uygulama yaparak resmen bizlerle dalga geçti. Hiçbir esnaf saatlik park ücretine 4 lira vermez. Yapılan bu uygulamaları şehir esnafı olarak kınıyoruz. Bu saatten sonra kimse kapımızı çalıp ta bizden park ücreti istemesin dedi. (Palandöken)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • haluk odacı 01 Ocak 1970 02:00

    öncelikle şunu söyleyeyim yüzde 40 zam diye bişey yok erzurum şuan türküyenin en uygun park ücretidir diyer şehirlere bakın arkadaşlar yarım saat gir çık yapmalara 5 tl ücret alıyorlar kalbinize elinizi koyun ve insaflı konuşun

  • yavuz 01 Ocak 1970 02:00

    ödemeyin yollar park alanı değildir caddeler ve sokaklar kamu alanıdır otopark olarak kullanılamaz

  • YILDIRIM 01 Ocak 1970 02:00

    LÜTFEN KİMSE BU ÜCRETİ VERMESİN... BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ NE KARŞILIĞINDA BU ÜCRETİ ALIYOR? - TEMİZLİK DERSEN YOK, -YOL DERSEN ÇAKUR ÇUKUR, - ADAM GİBİ BELEDİYECİLİK HİZMETİ DERSEN O HİÇ YOK. NE KADAR VATANDAŞTAN HAKSIZ KAZANÇ YAPAN VARSA ALLAH HER İKİ DÜNYADA HAKKIMIZI ÇIKARSIN. BU KARARI KİM ALMIŞSA ALLAH İKİ YAKAINI BİR ARAYA GETİRMESİN. HAKKIMI DA HELAL ETMİYORUM. ALEM ŞAHİT OLSUN ÖBÜR TARAFTA DA HAKKIMI İSTEYECEM.

  • BAHADIRHAN AYDIN 01 Ocak 1970 02:00

    Vermiyorum arkadaş,yazsınlar hiç tın değil..Hele yav,suya para vereceksin deseler güler geçerdik ona alıştırdılar çok şükür şimdi de bu park mevzu. Vermiyorum,arabanın dünya borcu birikmiş verirsem adam değilim. Bildiğin soygun..Amaç işsizliere iş olsun maaş alsınlar..Banane? Ben niye eşek gibi yıllarca okudum yaw bilsem parkomat olurdum? Vermeyin para! Kolay mı kazanıyorsunuz?!

  • Faruk Ak 01 Ocak 1970 02:00

    Defaaten şikaye etmeme rağmen gerekli düzenlemeler yapılmadığı gibi devamlı halkın üzerine giidiliyor.Bakalım bu soyguna kim dur diyecek merak ediyorum....

  • murat s 01 Ocak 1970 02:00

    ya normalde kanuni değil bu devlet kalpazanlık yapıyor.ya bi kişi çıkıpta bunları mahkemeye vermiyor.mahkemeye verilse hepsi iptal olur ama kim verecek ki...

  • Onur K 01 Ocak 1970 02:00

    Sayın Ahmet Küçükler`in yaptığı ilk ve tek şey mi bu ? Neler var neler.. Erzurum`a ve Erzurumlulara işkenceden başka bişey değil..

  • Mökkem dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Ekonomimizin çinden sonra 2. sıraya çıktığı bir dönemde bu tür haberleri yapmak yanlıştır. Ülkemiz artık istikrarla büyümektedir her ne kadar asgari ücretliler maaşlarıyla 2000 yılında 26 gram altın alabilirken şimdi 6 gram alsada bu ülke için feda olsun yeterki milletvekillerimiz başbakanımız ve bakanlarımız maaşlarını %46 arttırsınlar rahat hareket edebilsinler. Hem bakın Türkçe olimpiyatlarımızda yapılıyor kültür bakanlığımız bu organizasyonlara milyonlarca para veriyor demekki ekonomimiz süper.

  • fatih dede 01 Ocak 1970 02:00

    tepeden tırnağa hepsi ali kıran baş kesen olmuşlar devletin eliyle milleti süründürüyorlar bu devlet onada kalmaz az kaldı

  • sömürülen vatandaş 01 Ocak 1970 02:00

    Adam olun Adam oturduğunuz makamın biraz hakkını verinki kazandığınız helal olsun milleti sömürmekten başka yaptığınız bişe yok ,hizmete gelince birşey yapan yok milletin duasını alın birazda bedduasını değil,yolları düzeltmeye gelince kimseden ses yok her yer çakır çukur sanayi yemi para verelim yoksa sizin yaptığınız fahiş fiyattaki zamlara mı,İnsanın işi olsa bile daha caddeye inesi gelmiyor sizin yüzünüzden,Ne diyeyim başka bunu düşüneninde buna onay vereninde bu mubarek gün huzühürmetine allah binbir türlü belasını versin iki yakası bir araya gelmesin İnşallahhhhh.......

  • ozan can 01 Ocak 1970 02:00

    ..... ahmet küçükler olur işte ...

  • hasan ortacı 01 Ocak 1970 02:00

    Esnafı mahvettiz .... .Aziz mübaret gün sizde perişan olasız.

  • dadash_sebo 01 Ocak 1970 02:00

    Oooo Bu daha neki? Bekleyin nice hayaller gerçek olacak!