Bölge Haber Girişi : 31 Mart 2011 00:00

Erzurum'da suç analizi oluşturuldu!..

Erzurum'da suç analizi oluşturuldu!..
Erzurum'da "Suç Analiz Broşürü" oluşturuldu. İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan broşürde, vatandaşların suç ve suçlulara karşı bilgilendirilmesi hedefleniyor.

Erzurum Ajans-Erzurum'da "Suç Analiz Broşürü" oluşturuldu. İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan broşürde, vatandaşların suç ve suçlulara karşı bilgilendirilmesi hedefleniyor.

TDP Şube Müdürlüğünce hazırlanan broşürde, halkın işlenen ya da işlenebilmesi muhtemelen çeşitli suçlara yönelik gerekli tedbirleri önceden almaları yönünde bilgiler aktarılıyor.

"Toplum Destekli Polislik", "Hırsızlık türleri ve korunma", "Ev, iş yeri ve otodan hırsızlık", "Dolandırıcılık", "Sahte para ve kaçak sigara",

"Aile içi şiddet", "Sokakta çalışan çocuklar" ile "İhbar ve olay yeri" başlıkları altında oluşturulan Suç Analiz Broşürü, il genelinde dağıtılmak üzere 5 bin adet basıldı.

"Huzurlu ve güvenli bir toplum için birlikte düşünelim" sloganıyla polis-halk ilişkisinin önemine dikkat çekilen broşürde, olası suçlara yönelik alınması gereken tedbirler bütün ana hatlarıyla ve ayrıntılı bir şekilde belirtiliyor.

Her bir insanın suç mağduru olabileceğinin vurgulandığı Suç Analiz Broşürü'nde ayrıca, 155 Polis İmdat Hattı'nın vakaların çözümündeki etkisi üzerinde durularak, ihbarda bulunan kişilerin kimlik bilgilerinin saklı tutulduğu bildiriliyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.