Erzurum Haber Girişi : 18 Şubat 2013 14:46

Erzurum'da tecavüz davası

Erzurum'da tecavüz davası
Erzurum’da kendisine aşık ettiği 14 yaşındaki G.T. ile zorla cinsel ilişkiye girdiği öne sürülen evli erkeğe, “Çocuğun nitelikli cinsel istismarı” ve “Konut dokunulmazlığı ihlal etmek” suçlarından 15 yıl hapis cezası istendi.
Erzurumajans-Cem Bakırcı'nın haberi-Erzurum’da 15 yaşındaki küçük mağdure G.T.’yi aşk ilişkisi ile kandırarak aşk birden fazla cinsel ilişkiye giren 28 yaşındaki evli Serkan T. tutuklu yargılandığı Erzurum Üçüncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘Çocuğun nitelikli cinsel istismarı’, ‘ Konut dokunulmazlığı ihlal’ etmek suçlarından hakkında 15 yıl hapis cezası istendi. Kapalı otorumda küçük mağdurenin alınan ifadesinde,”Annem, evimize gelen Serkan’ı mutfakta dolabının araksında saklanırken yakaladı” dedi.

“EVDE YAKALANDIM” İTİRAFI…

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede Kavak Mahallesi Tophane Sokak 40 numaralı evde oturan G.T. gizli aşk yaşadığı 28 yaşındaki Serkan T. Duruşmada verdiği ifadesinde,“Yaklaşık 1.5 yıldır mahalleden tanıyorum. Bana evinin kapsının tanımadığı bir kişi tarafından zilinin sürekli çaldığını ben ise ilk başta neden beni aradığını, yeni numaramı kimden aldığını sordum. Daha önce beni önceki numaramdan arıyordu. Ben kendisine evli olduğumu söyledim. Bana aşk sözleri söyleyerek, işten çıkıp eve giderken bahçede gördükten sonra içeri girdim. G.T.’de ‘Annem seni görmesin’ diyerek evde saklanlandığım yerden çıkarak durumu annesine anlattım. Annesi daha sonra bana bağırarak polis merkezine gidip hakkımda şikayetçi olmuş. Ben zorla tecavüz etmedim.” dedi.

DURUŞMADA, MAĞDURENİN İFADESİ KAPALI ALINDI…

Serkan T’nin tecavüzüne uğradığı iddia edilen ve olay tarihihde 15 yaşından küçük olan G.T. duruşmada yaşının küçük oluşu gerekçesiyle mahkeme heyeti tarafından kapalı yapılan duruşmada psikolog gözeteminde alındı. Küçük mağdure G.T. şu itiraflarda bulundu:

“Bir arkadaşımın aracılığı ile tanıştık. Serkan benimle aşk yaşamak istediği yönde telkinlerde bulundu. Ben kesinlikle Serkan’ın evli olduğunu ve boşandığını bilmiyordum. Bir iki ay kadar aşk ilişkisi yaşadık. Ramazan ayının son gününde evimize gelen arkadaşım Benimle ilişkiye girmek istediğini teklif

ettikten sonra, zorla cinsel ilişkiye girdi. İlişkiye girdikten sonra, eve gelen annem Serkan’ı mutfak dolabının arkasında saklanırken yakaladı. Bir anda panikleyen Serkan, annemin ağızını kapattıktan sonra, kaçtı. “diye konuştu.

PSİKOLOG,”ERGENLİK DÖNEMİNDE”…

Adli Tıp Kurumu, mağdure G.T.’nin ruh beden sağlığının bozulmadığı yönünde rapor verirken, duruşmada psikolog bilirkişi olarak görev yapan İlknur Dinçer Yavuz ise,”Mağdur ile duruşma öncesi görüştüm. Dağınık bir aile yapısına sahip aile ergenlik döneminde olup sonucunu düşünmeden bir takım olaylar yaşamıştır. Sanık ve ailesinden korktuğunu duruşma öncesi belirtti. Psikolojik destek alması gerektiği kanaatindeyim” dedi.

Mahkeme heyeti, tutuklu sanık Serkan T’nin tutuklulul halinin devamına karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ömer Dane 01 Ocak 1970 02:00

    10 yıllık AKP iktidarının yetiştirdiği 14 yaşında bir kızımız... Bunun vebalini kim ödeyecek. Hani nil kıyısında bir kurt kapsa koyunu adli ilahi sorar ömerden onu zihniyetine sahip akp zihniyeti. Pardon unutmuştum onlar o gömleği çıkarmışlardı....

  • bulut akın 01 Ocak 1970 02:00

    haberleri doğru yazalım lütfen, kamoyunu yanlış bilgilendirmeyelim , kurumların ismini verip zan altında bırakmayın ki; adli tıp kurumu dediğiniz yer neresi?, ruh beden sağlığının bozulmadığını nereden biliyorsunuz?, öyle bir rapor varsa gösterin de biz de görelim? eğer öyle bir rapor verilmediyse neden verildi diyorsunuz?

  • dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    şu milletin düştüğü hale bak. Ramazan ayı güya Erzurum`da çok güzel geçiyor. millet kapalı kapılar ardında Ramazan ayında zina ediyor. Yine de birileri ülkenin durumunun iyiye gittiğini utanmadan söylüyor güya muhafazakarlaşıyormuşuz. ne muhafazakarlık ama....