Erzurum Haber Girişi : 12 Ocak 2013 00:11

Erzurum'da ulaşım isyanı

Erzurum'da ulaşım isyanı
Vatandaş duraklarda saatlerce otobüs bekliyor, Büyükşehir Belediyesi ise yeni aldığı otobüsleri havuzbaşında sergilemeye devam ediyor.
Erzurumajans'ın haberi-Erzurum'da toplu taşımada yaşanan aksaklıklar vatandaşı isyan etme durumuna getirdi. Özellikle Dadaşkent, Yıldızkent, Yenişehir, Şükrüpaşa ve Maksut Efendi Mahalleleri'nde ikamet eden vatandaşlar, saatlerce otobüs beklediklerini belirterek sorunun biran önce giderilmesini istiyor.

Mesai başlangıç ve bitiş saatlerinde alışılagelmiş olan ulaşım sıkıntısı artık günün her saatinde kendini göstermeyebaşladı. Yaşanan tüm bu olumsuzluklara rağmen Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşımı rahatlatmak için yeni aldığı otobüslerin  ise 20 gündür Havuzbaşı'nda gösteriş olsun diye sergilenmesi büyük  tepki topluyor.

Yeni alınan otobüslerin ulaşıma biran önce dahil edilmesini isteyen vatandaşlar, dondurucu soğukların hüküm sürdüğü bu günlerde büyük sıkıntı çektiklerini belirterek, "Bir çok otobüs dolu olduğu için yolcu almıyor.Saatlerce duraklarda otobüs bekliyoruz. Bazı araçlar da esk olduğu için arıza yapıyor. Büyükşehir Belediyesi ise ulaşımı rahatlatmak için trilyonlar harcayarak yeni aldığı otobüsleri  gösteriş olsun diye sergilemeye devam ediyor.Sayın Belediye Başkanı otobüs duraklarını gezerse vatandaşların ne kadar mağdur olduğunu görecektir.Biz o otobüslerin sergilenmesini değil biran önce yolcu taşımacılığına başlamasını istiyoruz" dediler.

ŞOFÖR ALIMLARI DEVAM EDİYOR!

Büyükşehir Belediyesi'nden  yapılan açıklamada ise yeni alınan otobüslerin toplu taşımaya yeni bir soluk getireceği belirtilerek, araçları sürecek şoför olmadığı ve şoför alımının devam ettiği bildirildi.  Ayrıca, yeni alınan otobüslerin  bazı eksiklikleri olduğu için hizmete alınamadığı ve bu eksikliklerin giderilmesi için çalışıldığı ifade edildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.