Bölge Haber Girişi : 22 Kasım 2010 13:09

Erzurum'da yol gerilimi!..

Erzurum'da yol gerilimi!..
Erzurum'da trafiğe kapalı yol polisler ile sürücüler arasında gerilime neden oldu. Çıkan tartışma sonrasında bir kişi gözaltına alındı.

Erzurum Ajans-Erzurum'da trafiğe kapalı yol polisler ile sürücüler arasında gerilime neden oldu. Çıkan tartışma sonrasında bir kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Erzurum'da 2011 Üniversiteler arası Kış Oyunları kapsamında bazı güzergahlarda yol ve kaldırım çalışmaları sürerken, çalışma nedeniyle sık sık kapatılan yollar sürücüler ile polisi karşı karşıya getiriyor. Bosna Caddesi üzerinde çalışma nedeniyle Cumhuriyet Caddesine inen bağlantı yolu ilgili ekipler tarafından bugün trafiğe yeniden kapatılırken ısrarla bu güzergahı kullanmak isteyen bazı sürücülere polis müdahale etti. Müdahale üzerine sürücüler ile polis arasında itiş kakış yaşanırken olay yerine takviye polis ekipleri çağrıldı. Bunun üzerine bir sürücü etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.