Medya Haber Girişi : 15 Ağustos 2012 13:30

Erzurum'da Zaman gazetesi'nin 25. yıl iftarı

Erzurum'da Zaman gazetesi'nin 25. yıl iftarı
Zaman gazetesinin 25. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Palandöken Dağı’nda bulunan Xanadu Snow White Otelinde iftar yemeği düzenlendi.
Erzurum Ajans-Zaman gazetesinin 25. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Palandöken Dağı’nda bulunan Xanadu Snow White Otelinde iftar yemeği düzenlendi.
İftar yemeğine Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Erzurum AK Parti Milletvekilleri Fazilet Dağlı Çığlık, Cengiz Yavilioğlu, Muhyettin Aksak, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Lütfü Yücelik, Erzurum Ticaret Borsası (ETB) Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu, ilçe kaymakamları, kamu kurum ve kuruluş amirleri, emniyet yetkilileri katıldı.
Programda ilk olarak Zaman gazetesinin kuruluşundan bugüne kadar gelen 25 yıllık sürecinde Türkiye ve Dünya gündemine ilişkin haber kupürlerinin yer aldığı 6 dakikadan oluşan sinevizyon gösterimi yapıldı.
Daha sonra Zaman gazetesi Bölge Yayın Müdürü Ersin Demirci ve Cihan Haber Ajansı Genel Müdürü Abdulhamit Bilici, birer açılış konuşması yaptılar.
Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk’ün konuşmasının ardından iftar yemeğine geçildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.