Bölge Haber Girişi : 14 Ekim 2010 00:07

Erzurum'da zayıflama ilacı operasyonu!..

Erzurum'da zayıflama ilacı operasyonu!..
Erzurum'da bir kargo şirketine baskın yapan Emniyet Müdürlüğü ekipleri 15 çuval içerisinde, yurda girişi yasak olan zayıflama ilacı ele geçirdi.

Erzurum Ajans-Erzurum'da bir kargo şirketine baskın yapan Emniyet Müdürlüğü ekipleri 15 çuval içerisinde, yurda girişi yasak olan zayıflama ilacı ele geçirdi. İlaçlar yakılarak imha edildi.

Erzurum'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi'ne gelen bir ihbar, büyük bir faciayı önledi. Gelen ihbarı değerlendiren polis ekipleri, bir kargo firmasının toplama deposuna baskın düzenledi. Sağlık Bakanlığı tarafından yurda girişi ve kullanımı yasaklanmış olan 15 çuval içerisinde değişik markalarda 526 bin 500 tablet zayıflama ilacı ele geçirildi. Polis, çuvallar içerisinde Çince yazılmış 28 bin 500 bandrole de el koydu.

Olayla ilgili kargo şirketi görevlilerinden iki kişi gözaltına alındı. İlaçlara el koyan polis, yakalanan ilaçların öldürücü etkileri olduğunu ve bu nedenle yasaklandığını belirtti.

Ele geçirilen ilaçlar bugün Sağlık İl Müdürlüğü ekipleri nezaretinde yakılarak imha edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.