Bölge Haber Girişi : 14 Ocak 2011 03:44

Erzurum'lu Doktorun mucize ilacı!..

Erzurum'lu Doktorun mucize ilacı!..
Erzurum Palandöken Devlet Hastanesinde 20 yıldır dahiliye uzmanı olarak görev yapan Dr. İsa Yalçın, hastalarını ilk kez annesinde denediği ve 'Her Derde Deva' (HDD) adını verdiği bitkisel karışımla tedavi ediyor.

Erzurum Ajans-Erzurum Palandöken Devlet Hastanesinde 20 yıldır dahiliye uzmanı olarak görev yapan Dr. İsa Yalçın, hastalarını ilk kez annesinde denediği ve 'Her Derde Deva' (HDD) adını verdiği bitkisel karışımla tedavi ediyor.

19 ayrı bitkiden elde ettiği HDD karışımının bir mucize olduğunu iddia eden Yalçın, "Böbrek hastası annemi hastaneye yatırdığımda diyaliz makinasına bağlanmaktan başka çaresi yoktu. Bitkilerden ezme gibi yaptığım karışımı anneme yedirdim. Annem diyaliz hastalarının kabusu olan makineye bağlanmadan kurtuldu. Antidepresif, uyku düzenleyici, reflü, spastik kolon, hemoroid ve yorgunluk şikayetlerim için 16 aydır eczaneye gitmiyorum. Sigara içmeyen kellerde saç çıkartıyor. Devlete külfet olmuyoruz. HDD karışımı ile birçok hastalığı iyileştirdim. Tek amacım bu karışıma üretim izni almak" diye konuştu.


 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.